Thursday 14 June 2018

Så blev det osse jul i dag ...

Fik lige et par pakker ind ad døren. Fine, fine sager, når jeg selv skal sige det.
THE SADIST (aka Sweet Baby Charlie) med Arch Hall jr. har jeg ønsket at se, lige siden Jakob Stegelmann viste klip fra Arch Hall jr.s film i "Planet X" (det bedste filmprogram på dansk tv nogensinde) for 10 år siden. Code Red har udsendt den i en flot kopi fra et forsvundet negativ. 
Og samme label har udsendt LEGACY OF SATAN, som jeg knuselsker. Jeg har den også på et gammelt bootleg-dvd-boxset fra Brentwood og en græsk udlejningsvideo. Filmen er instrueret af Gerard Damiano (som ellers var en legendarisk hardcore-pornoinstruktør, som lavede "Langt ned i halsen" og "Djævelen i miss Jones"). Filmen er totalt weirdo, som David Lynch på stærk syre. Film nr. 2 på disken kender jeg ikke.
Skøre og tossede Bill Olsen klynker på bagsiden af bluray'en over, at filmfans'ene brokker sig over DNR, og han har derfor undladt at bruge det. Manden er fuldbefaren tosset, men udgiver ofte vældig fine og obskure film fra sjældne prints. 
Og så fandt jeg sgu en webbutik, der ellers er lukket, men som sælger ud af bagkataloget. De to naziexploitation-dvd'er er ellers totalt udgået (fås kun fra AWE i norske udgaver). Der er fine booklets med, den ene af navnkundige Mads Jensen, som man savner på filmsamlerscenen.

Wednesday 13 June 2018

Freebie til mand med pose over hovedet


Frank Madsen og forlaget Eudor forærer deres EKS LIBRIS nr. 1 af Sussi Bech/Frank Madsen gratis til dem, der henholdsvis abonnerer på nyhedsbrevet og gider skrive og bede om et eksemplar. Jeg fik min i går, og det vil jeg gerne sige tak for med et foto. Så vidt jeg ved, gælder tilbuddet stadig. Info på Serielands forum.

Tuesday 12 June 2018

FATAL VISIONS - the golden age

I 90'erne købte jeg trofast det australske fanzine Fatal Visions. Nu har redaktør Michael Helms udsendt en best-of-bog med materiale fra nr. 6-21. De første seks numre findes i den første bog, der kom for 5-6 år siden, og som modsat denne bog stort set genoptrykker alt materialet bortset fra læserbreve. Man kunne sikkert let tænkt, hvilken relevans har et genoptryk af gamle fanzines? Gamle videonyheder? How boring. Men nej, i FV-bogen finder man anmeldelser af glemte og obskure genrefilm, anmeldelser som er interessante, ligegyldigt hvilket format man i sin samtid vælger at se dem på. Og der er tidlige interviews med folk som Henenlotter, John Waters, Peter Jackson før han blev stueren og et navn i Hollywood, det bedste HG Lewis-interview nogensinde, andre i dag stadig obskure, og ... nå ja... dét interview med John Wayne Gacy. Stærkt anbefalelsesværdig.
Købt via en marketplace-sælger på Amazon UK.