Sunday 14 August 2022

I karantæne for selvcensureret BLACK MAGIC RITES

 Ja, så blev man bandlyst (i seks dage) fra facebook igen; Denne gang ikke for små søde babedutter, som man næsten skal have en lup frem for at se. Men for babedutter, som rent faktisk er bortcensurerede. Facebooks nøgenhedsforskrækkelse vil ingen ende tage. Men så kan man i det mindst (indtil videre i alt fald) bringe det hele her på Blogger. 

Dvd-omslaget og den medfølgende booklet (af Frank Brahe) er AWE's udgave af BLACK MAGIC RITES (Renato Polselli, Italien 1973). Jeg har kun set den een gang, men jeg var underholdt! Desværre lader det til, at jeg har fået slettet originalbillederne, så der kun er de censurerede fotos tilbage. Redaktøren beklager. 
EDIT: Det lader til, at det udelukkende er bookletten, som fb har et problem med, da omslaget alligevel gik igennem på fb. Oh well, not that it makes much of a difference, da jeg stadig røg i karantæne. 


TRAILER:

NB: Samme nøgenhedsforskrækkelse som hos fuckfacebook gør, at traileren på YouTube kun kan ses på YouTube. Men det findes der jo heldigvis også (indtil videre) råd for, og jeg har således uploadet den direkte her til bloggen. Er du ikke bare glad!