Friday, 9 October 2009

Åh Dennis

Jeg sku' lige finde et videobånd til at optage Simpsons på, mens jeg lavede aftensmad (nej, jeg optar normalt ikke på video mere, men jeg opdagede sgu lige i sidste øjeblik, at TV3+ ikke er indkodet på min DVD-optager. Hva' gir du!!!) og hev et tilfældigt videobånd ud af en af stakkene på gulvet (nej, de stakke er IKKE en joke, de eksisterer skam!! Høje, faretruende høje, med mystiske glemte indhold) og opdagede til min ubegrænsede glæde, at båndet bl.a. indeholdt et dokumentarprogram om Jürgensen, som jeg optog fra TV for år tilbage, og som jeg siden ikke har kunnet finde igen. Men nu har jeg det altså, woo-hoo!!

Programmet er ret cool, ikke mindst fordi det muligvis er det eneste, der er lavet om og med Dennis Jürgensen, eftersom han hader at være med til interviews og generel fokus på ham. Hvem ved, måske kommer der aldrig flere. Anyway, under programmet slog det mig, at selvom jeg i Stay Sick! nr. et-eller-andet rent faktisk bragte en artikel om DJ for mega-længe siden, så har jeg aldrig læst een eneste af hans bøger (og nej, det var klart nok ikke mig selv, der havde skrevet den artikel, men Thomas Winther, LOL).

Anyway, i programmet blev der nævnt en DJ-fanklub, der sjovt nok hedder "Dennis-klubben" (som kan findes her), hvor man kan købe hans bøger. Der var engang noget snak om, at hans splatterbog Kadavermarch skulle filmatiseres, men en stor, blodig zombiefilm lavet i Danmark? Den tror jeg sgu ikke på! :/
Nå, men jeg må jo hellere få bestilt et par bøger! :o)

1 comment:

  1. Hah! Så fik jeg endelig bestilt "Kadavermarch"! :o)
    Jeg vil iø anbefale, at man skrotter at bestille den fra forlaget (som er den forhandler, man automatisk ryger hen til, hvis man bestiller gennem Dennis Klubben), for de skal fa'me ha 65 fukking kroner for at sende den!! Hva' gir du!!! Hos www.adlibris.com er det gratis og prisen på selve bogen er blot nogle få (dvs. 8) kroner dyrere.

    ReplyDelete