Monday, 16 January 2012

Hvor er mit reb, hvor er mit æbletræ

Jeg har netop siddet og set DR's nye "filmprogram" (og jeg bruger udtrykket løst), "Filmselskabet", og nu kan jeg godt sparke mig selv i hovedet for at jeg i sin tid var så dum at begynde at betale licens!! Hold da kæft et lorteprogram!! Hvor satan i helvede har de gravet den programvært op henne!! Er det DR's bud på et "cool" program at ansætte en "sød" lillepige, der hele tiden siger "vildt lækker", rynker på næsen, og hvis tredje ord er "lissom"!!! Og hvorfor satan skal vi se på den midekonge til Per Juul Carlsen, som er en gammel radio-dj, der velsagtens har fedtet for de rette chefer for at få lov til at anmelde film for nogen vildt eminent filmanmelder kan han under ingen omstændigheder kaldes!! VORHERRE PÅ HEST!!! Og hvorfor skal han ligne en skide lazaron!!!! Hvorfor satan i helvede skal mine surt optjente bistandskroner gå til sådan et røvhulsprogram!!! Det var vist Dolph, der sagde det bedst: SÅDAN NOGEN ASSHOLES!!!!!!

Torben Bille mener vist nogenlunde det samme, omend han siger det på en anden måde.

5 comments:

 1. Ja, jeg savner stadigt Michelsen.

  ReplyDelete
 2. Jah, det samme her. Og Filmkanylen.

  ReplyDelete
 3. Ja, det var godt nok ikke særlig godt. De burde give Ole Bornedal et filmprogram - han var da det eneste oplivende ved Filmselskabet.

  Og de der hvide tekster, der kom på hver gang en filmtitel eller lignende blev nævnt, var da ekstremt irriterende...

  Som Bornedal sagde: "det kræver dannelse, klogskab og talent" at lave en god film. Det kunne lige så godt dreje sig om folkene bag programmet, der heller ikke ejer disse ting. Ikke ud fra det første program, i hvert fald.

  ReplyDelete
 4. Programmer har det jo heldigvis med at blive bedre, når folkene bag finder rutinen, men jeg har nu svært ved at se, at denne værtinde skal blive bedre medmindre, der sker en komplet "workover" ifm. stil og præsentation.

  Og ja, de burde havde givet Bornedal jobbet eller genansat ham med hatten og vinglasset.

  ReplyDelete
 5. Måske man skulle begynde at spekulere i at sælge gamle Bogart-programmer på det sorte marked. Jeg har da vist nogle stykker liggende på gamle videobånd. LOL.

  ReplyDelete