Thursday, 21 June 2012

Frøken, vil De give mig politiet! Ja tak, jeg venter. Er det hos politiet? Jeg ønsker at anmelde en voldtægt! Gerningsmanden, siger De. Nej, det var en kæmpe hummer. Ja, HUMMER, for satan!!!For et par dage siden modtog jeg en af John Waters første rigtige langspilsfilm MULTIPLE MANIACS. Jeg har naturligvis kendt til John Waters i mange år, men desværre aldrig set nogle af hans tidlige film fra før PINK FLAMINGOS. Men nu skulle det altså være!

Ud over MULTIPLE MANIACS (Waters' 2. film) har jeg også bestilt MONDO TRASHO (hans første rigtige film) og kortfilmen THE DIANE LINKLETTER STORY. Sidstnævnte er aldrig udkommet officielt og de to først er kun ude på VHS, da John Waters aldrig betalte royalties for musikken.

Jeg genbestilte også de Waters-film, som jeg enten ikke havde eller kun havde på VHS. Der skulle også have været en bog, men den lagde jeg tilbage på (Cyber)hylden. Alting med måde, som man siger (jeg snuppede endnu en bog om no-wave-musik i stedet!).

MULTIPLE MANIACS er i øvrigt en fantastisk film; Check blot scenen, jeg har postet her, hvor Divine sidder i stuen omgivet af blodige menneske-lig. Han/hun har netop spist indvoldene fra et af de uheldige lig, da en ny medspiller ankommer på scenen...Her er en ganske glimrende anmeldelse af MULTIPLE MANIACS.

2 comments:

  1. Hahaha! Heftig scene.
    Det må jeg vist hellere lige kigge nærmere på.

    ReplyDelete
  2. Ja, gør bestemt det da! Jeg elsker John Waters bad taste-film! :D

    ReplyDelete