Tuesday, 26 June 2012

Groteskt!

Mallrat, som man genkender fra diverse kommentarbokse både her, hos Søren, og Henrik (ikke Larsen, ham den anden!) og grangiveligt flere andre steder, kaster sig nu selv ud i blogland med sin nye side GROTESK! - onlineversion (jeg har ingen anelse om, hvorvidt tilføjelsen betyder, der også er en ikke-onlineversion (?). Det ser spændende ud og Mallrat er jo en af dem, man altid møder, når man står i indkøbskøen i Amazons store indkøbscenter. xD

Og tak for linket og den fine omtale da. Man finder Grotesk her.

5 comments:

 1. Tak for de pæne ord Jack...

  Ses i indkøbskøen!

  ReplyDelete
 2. Glemte lige...

  Apropos en ikke-online version, så var det noget jeg baskede med i flere år med at udgive et fanzine, men den strandede i developement hell, så det blev desværre aldrig til noget!

  ReplyDelete
 3. Jamen, det var da så lidt, Mallrat.

  Jeg tror, at hvis jeg havde en femøre for hver gang, jeg har hørt, at nogen havde planlagt et fanzine og det ikke blev til noget, så... ville jeg ha' en hulen massen femører. LOL. Der var endda en, der engang sendte mig sit halvfærdige blad. Det skulle have heddet "Fordærv", men så ville han hellere udgive tegneserieblade, så det blev aldrig til noget.

  ReplyDelete
 4. Så vidt jeg husker, skrev du engang inde på Henriks blog, at du ikke er på Facebook, så jeg ville lige nævne, at Søren også har nævnt din nye blog inde på "Skræk og rædsels" FB-side.

  ReplyDelete
 5. Ja, jeg er faktisk kommet på FB, og har set det... også enormt pænt af ham at nævne den, selvom der ikke er noget horror på den.... endnu!!! (fordi det kommer der)..

  ReplyDelete