Saturday, 4 August 2012

Altssarh... dem bør man da ha' !!!


I går aftes bestilte jeg THE PEOPLE WHO OWN THE DARK (1976) og THE DEAD PIT (1989) fra Code Red i USA (fra deres nye online-butik). Den ene (DEAD PIT) er for længst udgået (i 2-disc-udgaven i alt fald) og den anden forsvinder efter sigende snart. Code Red trykker gerne deres udgivelser i særdelses små oplag på 500 ex.


THE DEAD PIT er for længst væk, men Code Red hev en skjult stak udgåede DVD'er frem, som var blevet fundet i et beskyttelsesrum fra krigens tid. Ingen ved, hvor længe de har ligget der. På Amazon UK koster den ca. 700 kroner! Jeg gav 10 dollars for den. Boller i karry, siger jeg bare.

OBS: Hvis du bestiller THE DEAD PIT, så vær opmærksom på, at Code Red-butikken har både 1-disk og 2-disk-udgaven. Enkelt-disk-udgaven er lidt billigere.

Check trailerne. Sjovt nok er der næsten ingen, der har set den til PEOPLE. Det er ellers León Klimovsky, der har instrueret og El Lobo hamsælf, Paul Naschy, der er med.

THE PEOPLE WHO OWN THE DARK - trailer


THE DEAD PIT - trailer


2 comments:

  1. Jeg købte faktisk The Dead Pit for et stykke tid siden hos Planetaxel (hvil i fred)... men det var kun en 1-disk udgave, og den var meget billig..hvilket jeg iøvrigt også synes at filmen var, men den havde da en sær charme?

    Men det ser ud til at være nogle coole køb... er du ikke bange for at tolden snupper dine dvder hvis du bestiller fra en amerikansk forhandler?
    Hvis du kan nogle tricks, so please enlighten...

    ReplyDelete
  2. Tja, nu skal man jo aldrig sige aldrig og nu hvor vi taler om det, skal det sgu nok passe, at jeg blir knaldet i tolden, men ellers så plejer de at ryge igennem, når man nøjes med at købe en eller to DVD'er ad gangen. Sådan en brun kuvert er det ikke nogen, der lægger mærke til. Haha. Hvis man bestiller fra eBay kunne man måske forstille sig, at det kunne lade sig gøre at skrive til sælger og spørge, om han vil sende som gave eller nedskrive beløbet. Ikke at jeg kunne finde på den slags naturligvis.

    ReplyDelete