Thursday, 16 August 2012

Er Absurd-online lukket?

Engang i april bemærkede jeg, at der på Kenneth Eriksens ABSURD-ONLINE webbutik sad en notits om, at der var lukket indtil begyndelsen af maj måned. Ifølge notitsen var det planlagt, at der ville være lukket, så man kunne shine butikken op.

Uheldigvis har jeg netop opdaget, at selve siden nu er væk og der i stedet er et "frit domæne"-skilt, som ses her til højre.

Er Absurd-online lukket??? Kenneth Eriksen er jo en af gutterne fra den gamle filmsamler-scene, der opstod og samlede sig i miljøet omkring de danske fanzines (læs Jesper Moerchs omtale i SICK IN THE HEAD #1 og min egen beretning om INFERNO i STAY SICK! #1), som tog deres afsæt for 20 år siden med netop INFERNO. Butikken er jo i sig selv opkaldt efter Kenneth Eriksens gamle filmfanzine ABSURD.

Sidenhen åbnede Eriksen videoselskabet Another World Entertainment sammen med Jan Schmidt, og for folk uden for Danmark/Skandinavien var (er?) Absurd-online et af de eneste steder, de kunne bestille AWE-dvd'er fra. Og butikken var da iø også et af de få steder, hvor man stadig kunne købe danske fanzines.

Jeg har flere gange spurgt på AWE's Facebook-side, hvad der sker med butikken - uden nogen form for respons. EDIT (21/9/12): Jeg sendte også Kenneth Eriksen en PM via Facebook, men efter en måned har jeg stadig ikke fået nogen respons. Kundeservice er helt klart ikke Eriksens stærke side. Nå-ja, om ikke andet kan man jo ikke klandre dem for at blamere sig som en anden Bill Olsen (Code Red-bagmand) med hysteriske udmeldinger.

Men i alt fald trist, hvis ABSURD-ONLINE er lukket. Rygterne vil vide, at danskerne næsten ikke køber gamle genrefilm mere. :(

2 comments:

  1. Det er umådelig trist, hvis Absurd-Online er lukket... jeg kan tilskrive hele min EC-dvdsamling af ældre italiensk snask til det sted... jeg har godnok købt mange dvder fra det sted, for slet ikke at tale om bøger og zines...

    Det er i sandhed en trist stemning, der præger mit lille hjem i dag...

    ReplyDelete
  2. Tja, man kunne have ønsket, at Eriksen havde smækket en besked op på siden med lidt info. Om end ikke andet så for at orientere gamle købere om, at butikken er lukket og sige tak til dem, der handlede der.

    ReplyDelete