Saturday, 5 January 2013

cdon.dk er på dansk - stivheden... den er svensk

De er flinke hos cdon og har vældig gode tilbud, men den svenske stivhed fornægter sig ikke. LOL. Jeg bestilte nogle film fra dem og selvom jeg normalt betaler med det samme via kreditkortet, så gik der kludder i den, så jeg fik et girokort i stedet. Jeg var som sædvanligt langsom til at få betalt og modtog en rykker. Jeg betaler så rykkeren (lige lovlig sent måske, men betalt blev den), men modtager alligevel en advarsel om inkasso, da de ikke har modtaget pengene. Men jeg har jo betalt, så jeg betaler ikke de 100 kr., som de vil have for sende en inkassoadvarsel. Man kunne have forstillet sig, at eftersom de har fået BÅDE den oprindelig betaling OG de 100 kr. til rykkergebyret, så ville det være fint. Men nej, i dag modtager jeg så endnu en advarsel om inkasso. De VIL fanderme ha' deres 100 kr. for at sende en advarsel om inkasso, selvom de har fået pengene for filmene og rykkergebyret. Jeg undrer mig faktisk over, at de ikke tillægger endnu 100 kr. for at sende advarsel nr. 2.
LMAO.

PS: Og jo, før flere konstaterer det indlysende, jeg kunne bare have betalt til tiden! Jeg kom for sent hver dag uden undtagelse i anden klasse (uden undtagelse!) og det ser ikke ud til at det bliver bedre nu. Sådan er det bare. Jeg betaler også altid biblioteksbøder! Alt sammen, fordi jeg liige skal strække den til det sidste øjeblik og helst lidt over. Haha.

4 comments:

 1. Dem tror jeg ikke jeg har lyst til at handle med. Inkasso er et modbydeligt ord!

  Jeg kan i det hele taget forstå, du har haft et dårligt år. Forhåbenligt bliver det bedre.

  ReplyDelete
 2. Cdon er nogle banditter... Svenske tyvekarle... jeg har også en sag kørende med dem, idet jeg havde bestilt nogle film i november sidste år - det er også fint nok, men der gik, ligesom du skriver, kludder i den og min kort-indbetaling gik ikke igennem... så fik jeg svar om at min pakke var afsendt med et girokort i - fedt nok tænkte jeg... men jeg har bare ALDRIG modtaget en pakke fra dem, og nu har Inkassoen også sendt en rykker til mig??? - nogle gange begriber jeg ikke Cdon...

  Cheer up Jack og Henrik - jeg har på fornemmeren at 2013 bliver et godt år!

  ReplyDelete
 3. Henrik og Mallrat, tak. Det håber jeg også.

  Mht. CDON: De er vel okay som butik og har jo ofte nogen kanon gode tilbud. Men når det går galt, går det galt, og deres betalingsafdelig er altså ikke noget at råbe hurra for!

  ReplyDelete
 4. Jeg har ikke handlet der på det seneste og kan ikke huske, hvordan det plejer at være, men jeg har hørt fra anden side, at fakturabetaling pt. er forhåndsvalgt, så man skal selv huske at skifte til plastic (hvis det foretrækkes), inden man godkender ordren.

  ReplyDelete