Sunday, 17 December 2017

OBSKURIØST - ikke længere ren pop


Så er det nye nummer af OBSKURIØST udkommet, og mange tak til redaktør Henrik Larsen for det tilsendte eksemplar.

Denne gang er film- og popkulturartikler næsten fuldstændigt erstattet af Henriks farvetegninger og digte. Hr. Larsen er blevet kunstner og hurra for det. At filmfans muligvis stirrer med åben mund på denne ... obskurditet, rager redaktøren en høstblomst. Og hurra (igen) for det. Ultra-smal udgivelse i rekordlille oplag (25 ex). Næsten udsolgt.

Sammen med OBS nr. 19 følger også en for Henrik debuterende debut; nemlig COLLAGEDAGE, et zine i rigtigt fanzineformat i A5 og på 32 sider. Og så næsten udelukkende med Henriks dårlige (eget udsagn) digte. Der er også et flot fotografi af undertegnede! 

Filmfans, der hæger ved gamle dage, bør ikke ignorere udgivelsen, da den også indeholder et fint indeks med omtaler af gyserfilm vist på svensk TV over tre sommerferier, 1972-74. Svensk TV var meget bedre til den slags, end DR var herhjemme. 1973-74 bød på gysere fra ABC's "Movie of the Week"-serie. Mange af disse er vældig interessante, men desværre er de fleste aldrig udkommet på vhs eller dvd. Henrik har vist stadig et par ex af bladene tilbage.

NB: Og så refereres der endda til en af mine betragtninger her på En Lejemorder Ser Tilbage i forbindelse med Henriks runde fødselsdag for nyligt. Så blev man udødeliggjort i digtform!
 

No comments:

Post a Comment