Thursday, 20 January 2011

Video-stakke af rod, lorte-imdb-info-rod, døgnrytme-rod... og hvor fanden er kaffen! .\_/.

Er det helt normalt at sidde oppe hele natten for at få nogenlunde styr på de mange gamle videobånd fra 90'erne med tonsvis af gamle Filmkanylen og Bogart-programmer? Og hvorfor fa'en skrev jeg ikke nummer på de skide bånd i sin tid, så det var til at se, hvad rækkefølgen er! Fandens!! Og hva' satan er det for en heltids-abekat, der har oprettet opslaget for Filmkanylen på IMDb og Wiki!? Der er næsten ingen info udover værternes navne og hvor længe de præsenterede programmet, men alligevel præsterer han at fucke det halve op! Nej, Flemming Kaspersen var ikke vært på programmet fra 1994-1997, og nej, programmet bestod ikke kun af to værter. Hva' fanden kan man bruge IMDb og Wiki til, når der raskt væk bringes så åbenlys lortedårlig information! Og hvor satan i helvede stillede jeg min kaffe!? .\_/.

Og som om det ikke var nok, så kan jeg (efter at have genset både Filmkanylens og Bogarts anmeldelse af filmen) ikke finde båndet med TO MAND I EN SOFA, som jeg aldrig har set, men som jeg ved, jeg har liggende et eller andet sted optaget fra TV (den findes ikke på VHS eller DVD). Jeg tror, det var Eddie og Richies nabo Mr. Rottweiler i Bottom, der sagde det bedst: "ARRRRGGH!!!"

4 comments:

 1. IMDb er blevet vanskeligere, selvom den tror, at have forbedret sig, og jeg får hele tiden kastet danske titler i nakken, selvom jeg hellere vil have de engelske.

  Men hos mig er natten rent faktisk dag, og min hud brænder på samme måde som Orlok's, når solen titter frem.

  Vh Henrik

  ReplyDelete
 2. Åh ja, solen. Jeg husker den svagt fra min barndom. xD

  ReplyDelete
 3. IMDb og Wiki er ikke bedre end de brugere, der taster tingene ind. Meget bliver tjekket, men der er godt nok også en del, man ikke kan stole på.

  Mht. til danske titler på IMDb, så kan man ændre sine indstillinger til at få de originale.

  ReplyDelete
 4. Specielt IMDb er meget svære at få til at ændre noget. Jeg har flere gange læst forumsindlæg fra skuespillere/instruktører/distributører, der simpelthen har givet op at få ændret forkerte oplysninger om deres egne film, fordi IMDB er meget svære at danse med. Jeg forsøgte selv engang at ændre noget åbenlys forkert info (en film var listed under en forkert ORIGINALTITEL, no less!), men fik den besked, at når jeg havde skrevet en del anmeldelser for dem og lært hvordan den slags foregår, så kunne jeg begynde at rette ting. Jo tak, jeg har anmeldt film siden 1993, jeg ved godt, hvordan det foregår. Pffft!

  ReplyDelete