Thursday, 17 March 2011

"Ja for helvede, The Party Animal er fantastisk! Der går ikke en eneste dag i mit liv uden at jeg tænker på den film eller snakker om den!"Som det vil være den faste læser bekendt, finder jeg fra tid til anden coole exrentals, men de fleste af dem køber jeg efterhånden fra andre samlere. Det er snart længe siden, jeg har fundet interessante exrentals i en "rigtig" byttebix, men i dag fandt jeg sgu en mindre stak hos Røde Kors i skodbyen Korsør (så luk dog den væskende pestbyld af en by!!!).

De coole titler:

ET DRAMA I DYBET (THE TREASURE SEEKERS), med: Elke Sommer, Stuart Whitman (fra Irish, desværre ikke i den lille "kassettebånds-kassette")
THE NINJA MASTER
THE RETURN OF THE NINJA MASTER aka The Ninja Master 3
BEASTS aka BJØRNEN
THE DRIVER


- og "posefyldet", som jeg tog, fordi "de er jo gamle og sjældne" og for at fylde posen:

THE PARTY ANIMAL
THE IMPOSTER (Juno Media)
MANDETUR (MDC video)
MIG & MIN SUFFLØR


- Da jeg smed THE PARTY ANIMAL i video'en gik det op for mig, at et Uncut forum-medlem skrev om den i september sidste år og skrev, at den er MEGET underholdende. Jeg tror vist nærmest, han tilbad den film som en anden afgud, så det skal fa'me blive interessant at se den!

"Pondo Sinatra" i Uncut forum:
Ja for helvede, The Party Animal er fantastisk! Der går ikke en eneste dag i mit liv uden at jeg tænker på den film eller snakker om den!
Mit yndlings VHS-bånd i min samling. Fandt den ved et tilfælde en regnvejrs dag på Jagtvej i Accord, og den ændrede mit liv. Jeg har vist den til i hvert fald 20 drenge igennem tiden, og næsten dem alle har senere sagt at det var en dag de aldrig vil glemme.

Her er scenen hvor pedellen Elbow (spillet af Jerry Jones fra Dolemite) underviser Pondo.

De to bånd THE NINJA MASTER og THE RETURN OF THE NINJA MASTER skulle iø vise sig at være to afsnit fra TV-serien The Master med Lee Van Cleef fra 1984. Serien løb over 13 afsnit og et hurtigt Google-check oplyser, at kun de to første afsnit er udkommet på rigtig DVD. Bånd 2 indeholder altså et uudgivent afsnit (altså uudgivent på DVD naturligvis, det er jo i sagens natur udgivet, LOL). Hele serien findes dog på bootleg-DVD og kan bl.a. fås fra iOffer til 60-70 kr.

Om The Master er god? Tja, jeg checkede de første 10 min. af første afsnit og hvis det er en *god* ninja-film/serie, man vil have, så er det nok ikke The Master, man skal lede efter! Tre ninjaer skal ved nattetide angribe Lee Van Cleef, som selv er ninja. Da han hører dem uden for døren, trækker han sit sværd halvejs op af skeden med et højlydt sccchhhhtt, haha. Ikke særlig ninja-agtigt; de plejer gerne at være LYDLØSE. Og da de tre onde ninja'er sniger sig ind ad døren rammer den ene af dem en LAMPE! (instruktøren var åbenbart fra Roger Corman-skolen: "Bliv ved, bliv ved, det er der ikke nogen der bemærker, vi optager det KUN EEN GANG!!").

Hele herligheden kostede mig iø 30 kr. xD3 comments:

  1. Via Feedjit kan jeg se, at en eller anden lavede en Google-søgning på Dansk Folkepartis syn på dyr og landede her på mit indlæg om THE PARTY ANIMAL, haha. xD

    ReplyDelete
  2. Jeg elsker alle dyr, der smager godt.

    ReplyDelete
  3. Det kan vi vist ikke blive uenige om! :D

    ReplyDelete