Saturday, 28 May 2016

Obskuriøst igen igen igen

Mit sidste indlæg om et nyt Obskuriøst er omtalen af Obskuriøst Nyhedsbrev nr. 2 fra september sidste år. Jeg ser netop, at Henrik Larsen har skrevet om et helt nyt nummer af nyhedsbrevet (fra i dag!) på sin blog, Obskuriøst Forever. Det nye er nr. 6 og siden nr. 2 i september er det altså blevet til hele fire Obs Nyt (fem, hvis man tæller med, at der rent faktisk kom en revideret og udvidet udgave af nr. 5!). Der er godt nok ikke kommet nogen regulære numre af bladet, men så har den flittige redaktør til gengæld udsendt nr. 1 af et helt nyt søsterblad, Bibliotek Obskuriøst

Tro det eller lad være, men jeg arbejder nu seriøst på at genoplive STAY SICK! og jeg vil derfor ikke "spilde" en anmeldelse af Biblo Obs på bloggen her, men gemme den til bladet. Det skal dog nævnes, at Biblo Obs er glimrende og vældig interessant. Jeg kan kun anbefale gamle Obs-læsere at bestille et ex fra redaktøren, hvis ellers man i sagens natur har en interesse i obskur litteratur.

3 comments:

 1. Nyhedsbrevene er gået hen og blevet mini-zines. Kan ikke huske, om det var den oprindelige intention, men fra nr.2 begyndte jeg at tilføje "rigtige" artikler. P.t. er det totale sidetal 32, så det er et slags Obs i samlesæt og ja, der kommet en tradeback udgivelse (36 sider? 40?) til årsskiftet.

  ReplyDelete
 2. Og så glæder jeg mig vildt til næste SS. Er spændt på, hvordan du vil samle op på de mellemliggende år. :-)

  ReplyDelete
 3. En tradepaperbackudgivelse! :D

  Lige det med at samle op på de mellemliggende år og hvordan det skal gøres debatterer jeg stadig med redaktøren om. Haha.

  ReplyDelete