Saturday, 14 January 2017

"Inspektør Canardo" nr. 1 - anmeldelse, Rune T. Kidde ("Komix" nr. 0, 1983)

Så fik jeg læst de første seks album i serien om Inspektør Canardo. Jeg huskede på, at Interpresses kortlivede blad om tegneserier, "Komix", som havde Rune T. Kidde i redaktørstolen, udkom cirka samtidig med, at Canardo udkom i Danmark og derfor muligvis havde anmeldt serien. Og det havde de, i alt fald det første album, og det var Rune Kidde selv, der førte anmelderpennen.


4 comments:

 1. Okay - men hvad så med Blacksad

  https://en.wikipedia.org/wiki/Blacksad

  det er også noget værd

  hilsen Henning

  ReplyDelete
 2. Jeg kan godt huske at have set omslagene, da Blacksad, men jeg har faktisk aldrig læst serien, så tak for tippet. Jeg checkede ComicWiki og serien udkom faktisk på dansk, men de brugte albums er rasende dyre nu. Den er dog også kommet på engelsk, så måske dén er billigere.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jeg glemte "Smogy Boy" af Goran Delic - i '70erne ville det have været "underground". Det er det sikkert ikke nu, men det er næppe for mindreårige.

   Delete
  2. Jeg googlede den netop. Hmm, den tror jeg vist også jeg så forsiden af, da den udkom i sin tid, men fik den aldrig læst (lommepengene rakte ikke til de alt for mange dyre album, der kom dengang). To album i serien - det er da mere til at overkomme end, nå ja, Inspektør Canardo med sine 25 album! Tak for tippet.

   Delete