Tuesday, 29 May 2018

Iggy Pop - Late Night show 1982Jeg faldt netop over denne optræden af vores mentor, leder og store forbillede, IGGY POP, i David Lettermans Late Night Show i 1982. Ifølge YouTube-teksten var det Iggys første optræden ud af fem i programmet. Og hvilken optræden; først en fantastisk udgave af "Eat or be eaten" og derefter et rigtig godt interview. Iggy er den bedste - ham kan ingen tæske.


5 comments:

 1. Jeg har desværre aldrig set Iggy Pop live, men glæder mig til Tinderbox-festivalen i Odense sidst i juni, hvor han optræder. Det ser jeg (og fruen) frem til.

  ReplyDelete
 2. Jeg har desværre heller aldrig set ham (og er bestemt misundelig!), men han lader jo til at blive ved og ved. Da hans seneste album var på vej, sagde han i et interview, at det var den sidste plade, men for nyligt hørte jeg en ny 7" singleplade, han havde lavet. Og så sent som i dag så jeg et interview fra 2016, hvor han sagde, han ville trække sig tilbage i nogle år, men alligevel skal han optræde på Tinderbox! Han kan åbenbart ikke holde ud ikke at optræde.

  ReplyDelete
 3. Ha! Jeg ser lige, at du også poster om Iggy. Stjernerne står åbenbart i hans tegn. Et cool lille interview, som du der trækker frem. Jeg så ham for første gang til Haven-festivallen sidste år. Det var på tide.

  ReplyDelete
 4. Jeg så det godt og tænkte først, at du måtte have posted det, fordi du så mit indlæg. Hah!

  Du har også set ham!? Ihh altså, jeg vil sgu osse se Iggy! :/

  ReplyDelete
 5. I går fik vi set Iggy Pop på Tinderbox i Odense, og det var en fest. Det 71-årige ikon bøvler vist med sine hofter, så han stavrede rundt som en slags punk-Quasimodo, men han var dæleme tændt og nærværende med masser af publikums-kontakt, fuck-fingre, spytten og det hele. Et højdepunkt er selvfølgelig "The Passenger", men det var bare vildt og cool uanset hvad. Nåede ikke lige ekstranumrene efter at han havde spillet "Real Wild Child", da vi styrtede over for at få en god plads til Depeche Mode, men en god time i selskab med en energisk Iggy Pop er nu også meget værd.

  ReplyDelete