Friday 15 May 2020

Obskuriøst nr. 22 er på gaden

Obskuriøst #22
Forår 2020, A5, 44 sider, farve, pris: 50 kr. (+ porto)
Bestilling via redaktørens blog

Medens en anden en har udforsket de mennesketomme og afdøde småbyer i læderjakke og speederen i bund i en gammel sort australsk politibil, og har bekæmpet Coronavirussens abnorme mutanter, så har redaktør Henrik Larsen siddet i en landsby et sted og arbejdet på et nyt nummer af Danmarks længst levende og stadigt eksisterende zine, Obskuriøst. Engang et filmblad, derefter et popkulturmagasin, hen over digtsamling, og endelig at ende som redaktørens terapi-projekt.

Nr. 22 er netop udkommet og indeholder cirka 48% farvebilleder af singleplader, som Henrik har gravet op af den muld, som er forfatterens egen fjerne fortid (80'erne); 48% er tildelt omtaler af nævnte singleplader, og velsagtens 4% er kuriøse artikler og anmeldeler fra avisarkivet fra Larsens barn- og ungdom. Der er også en enkelt side med filmnotater.

Som med de senere numre er Obs #22 skrumpet til A5-format, men er så til gengæld i flotte farver og flot glittet papirkvalitet. Oplaget er kun på 50 så løb, løb, løb!!!

3 comments:

  1. Det har da hele tiden været et terapi-projekt.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Det vil jeg faktisk tillade mig at tvivle på. Det er muligt, at du ser det sådan i bagklogskabens uendeligt klare lys. Men det er aldrig noget, som du (dengang) hverken har nævnt i bladets leder eller i private samtaler/telefonsamtaler. Derimod nævnte du i bladets leder gennem de første år vigtigheden af et arkæologisk arbejde for at kortlægge video og obskure film. At det har hjulpet dig psykisk er muligt, men du har aldrig dengang nævnt, at det var et terapi-projekt.

      Delete
  2. Det behagede redaktøren at ironisere.

    ReplyDelete