Sunday 28 February 2021

Direktør udgiver verdens første bog om DRÆBERHAJER

Fra gamle dage er vi jo vant til, at fanzineskribenter er hel- og halvfattige moroner, som sidder med deres gnidrede fnidderfnadder-skriblerier til langt ud på de små timer. Men de dage er forbi. Fanzines'ene er lagt i graven, og nutidens fans af snuskfilm er satte folk med faste indtægter, som udgiver deres skriblerier i rigtige indbundne bøger - så selv Lademann ville blive misundelig. Disse mænd - rene he-men med kone, børn og corpse-paint, som bider hovedet af rotter og flagermus - med andre ord, mænd som ikke vil holde sig til fotokopierede eller så billigt trykte brochure-agtige pjecer som os andre i hine fanzine-dage, at selv de lokale Jehovas Vidner på gadehjørnet med Vågn Op ville udbryde et halvkvalt grin, hvis de så det. 

Først fik vi Ustumallagams coole bog The Reel Ghoul - Diary of a Cinephile (som jeg desværre endnu ikke har fået skrevet om, så her er et link til Sørens omtale på SKRÆK OG RÆDSEL), og nu er Christian Boghs bog Fra gud til filmskurk netop kommet på gaden (eller i alt fald i hans egen webshop)! Bogen er dedikeret helt og holdent til HAJFILM! Jeg har afsendt bestilling, men de første bøger sendes først på mandag. Men billederne ser i alt fald fede ud. 

Oplaget er blot på 100, så man skal nok ikke vente for længe (men Christian oplyser, at der kommer genoptryk, hvis første oplag bliver udsolgt).

Link til hjemmesiden/webbutikken lige her.
Pris: 300 dask + porto. Hardcover indbinding og cirka 300 sider. 

EDIT: Det var selvfølgelig noget vrøvl, jeg fik skrevet, at jeg ikke har omtalt Ustumallagans bog The Reel Ghoul tidligere. Det HAR jeg nemlig! For næsten et år siden. Check anmeldelsen her.

 



No comments:

Post a Comment