Monday, 14 February 2011

Forsider fra det gamle SS-arkivEndnu mere skrammel fra fortidens STAY SICK!-pulterkammer: En alternativ forside, der aldrig blev til noget. Billedet er fra den danske salgsvideoudgave af RUSSIAN TERMINATOR (aka Russian Ninja), instrueret af den svenske mesterinstruktør Mats Helge. Silden på omslaget med 80'er-håret er danske Helle Michaelsen, som var Playmate i 1988. Hun var også med i ELVIS HANSEN. Kort efter filmens tilblivelse forsvandt hun ud i glemslens mørke (hvilket er synd, for hun havde bare de bedste babser). Forsiden blev lavet, fordi jeg havde en plan, om at finde hende og lave et dybdeborende interview. Nedenfor er et clip fra filmen, hvor man rigtigt kan nyde Helles skuespilstalent.


8 comments:

 1. Ja, hende Helle har jeg aldrig glemt.

  ReplyDelete
 2. Nej, det er også svært. :D

  ReplyDelete
 3. Forresten, hvis du har en stabel Stay Sick tilovers, ku' jeg godt tænke mig at lægge dem i min læges venteværelse, næste gang jeg har en aftale.

  ReplyDelete
 4. Haha.
  I et tidligt nummer trykte jeg rent faktisk et læserbrev fra Steen Schapiro, som skrev, at han havde taget bladet med og læst i lægens venteværelse, da han skulle afsted med sin syge kæreste (eller sådan noget). xD

  ReplyDelete
 5. Men udover det, så er #1-3 helt væk (hvis man ser bort fra nogen ex, der er spildt kaffe på).

  ReplyDelete
 6. I orden. Vi starter et nyt, der hedder Get Sicker.

  Jeg ku bare godt tænke mig at provokere influenzapatienterne i denne kolde tid.

  ReplyDelete
 7. Haha, yeah!!

  Hvis ikke du får email-opdateringer til dine gamle kommentarer, så vil jeg lige gøre opmærksom på, at jeg har skrevet et par nye tilføjelser i kommentarsektionen under Poul Nyrup-indlægget (mht. The Woman in Black).

  ReplyDelete
 8. Ok, tak. Priserne er helt vanvittige. Over 1000 kr. for dvd'en.

  ReplyDelete