Friday, 11 February 2011

Hvad den psykotroniske postkasse gemte i månens skær

En af de psykotroniske skuespillere, som Jakob Stegelmann aldrig forspildte en chance på at hive frem i "Planet X" (det bedste filmprogram på danske TV nogensinde) var jo Bela Lugosi. En af de film, som Jakob præsenterede, var seriefilmen THE WHISPERING SHADOW (som ikke bliver mindre interessant af at havde en dansk skuespiller med i en mindre skurkerolle). Jeg har netop tømt postkasse (og ja, klokken er 02) og et par af de DVD'er, jeg har modtaget, indeholder netop hele serien om den hviskende skygge.

En anden af de film, der blev præsenteret i "Planet X", var DEAD MEN WALK og den lå sørme også i min postkasse. George Zucco og Dwight Frye er med og hertil kommenterede Jakob: "Med dé to på rollelisten, kunne det dårligt gå galt". Uhh, hvad skal jeg se først? :D

11 comments:

 1. Heldige asen!

  Om 100 år er alting glemt - lige fra Dirch Passers manierede stil til Osamas skjulested - alting, på nær Lugosi's øjne.

  ReplyDelete
 2. Tak-tak. Skal jeg tilføje, at jeg også modtog Lugosis "Bowery at Midnight". xD

  Og det med øjnene kan da vist kun være rigtigt.

  ReplyDelete
 3. Ahh, hvilket Lugosi-trip! Jeg modtog "White Zombie" og "Black Dragons" i dag. "Zombie" er den restaurerede udgave fra Roan. De skriver, at de andre dvd/vhs'er er fra et 16mm print. Deres er hentet fra 35mm.

  ReplyDelete
 4. Nu vil jeg slet ikke fortælle, hvilken udgave jeg købte ...

  Men den film har sgu noget atmosfære, og jeg elsker bare de gamle sort-hvide horror-film.

  ReplyDelete
 5. Haha, det går nok. Selv har jeg levet med et TV-print i årevis, som jeg optog fra tysk tv engang i 90'erne. Den ER dog på engelsk (uden undertekster) og blev vist gennem en "horror-nat". LOL.

  Og ja, jeg gir dig ret mht. de gamle s/h horrorfilm. Jeg husker iø også, at Stegelmann i "Planet X" engang sagde noget i retning af: "Ligemeget filmens kvalitet så er Lugosis præstation altid god".

  ReplyDelete
 6. Men nu jeg er nødt til at købe White Zombie igen. Jeg kan ikke være tilfreds med den usle udgave jeg købte i VideoNetto.

  ReplyDelete
 7. En Mr. John K. Bishton kommenterede på en dårlig PD-boks på Amazon UK med info om nogle af de bedre Lugosi-DVD'er. Nogle af dem er desværre OOP. I kommentarerne til kommentaren (høhø) nævner han en ny UK DVD med SCARED TO DEATH, som skulle være rigtig god og endda meget billig. check her

  ReplyDelete
 8. Ser spændende ud.

  Forresten er prisen på WZ aldeles rimelig:

  http://www.dvdcorral.com/viewmovie.php?id=6533

  ReplyDelete
 9. Scared to Death er noget dyrere i VideoNetto:

  http://www.videonetto.dk/?51O49XO4934XO4937A23137382

  ReplyDelete
 10. Du skal også lægge mærke til, at hos Videonetto er "Scared to Death" ikke på lager. Hvem ved, hvor længe, de er om at tage den hjem.

  ReplyDelete
 11. Plejer at tage 2-5 uger, mens Amazon's dvd'er i mange tilfælde er fremme inden der er gået en uge.

  ReplyDelete