Friday, 3 June 2011

Om ikke andet fik jeg da reddet kaffemaskinen

To dage og to nætter med ekstrem migræne og så en formiddag, middag og eftermiddag, der var sådan la-la, og nu er det så... nu. Migrænen er ovre for nu i alt fald, men det bæst kan altid komme tilbage. Jeg er ikke et øjeblik i tvivl om, at den er et levende væsen, som jeg er så uheldig at dele krop med. Men ellers går det igen nogenlunde. Nå ja, jeg har godt nok opdaget en løjerlig bule i højre side, men det er vist bare en irriteret tyktarm. Tak for de mange hilsener om god bedring, som begge kom fra folk, der hedder Henrik. Sjovt nok er begge Henrik'er også nogle syge nogen, hmm, måske det i virkeligheden var min BLOG, jeg skulle kalde "Stay Sick"! Anyway, lige før Faktas lukketid var jeg nød til at begive mig ud i det skræmmende "udenfor", da både rugbrød og afkalkningssyre var sluppet op, og kaffemaskinen vist nok ikke kunne holde til een eneste mere kaffebrygning uden at blive kørt igennem først. Min kaffemaskine er en speciel en med ekstra tykt vandindgangsrør, som ifølge reklamen ikke skulle kunne kalke til... så når min alligevel var ved at dø under højlydt dødsrallen, så må den jo alligevel ha' være godt tilkalket. Nuvel, jeg fik den reddet med en halv (næsten) flaske syre. Og så fandt jeg den årlige indbydelse fra anarkistforeningen i postkassen. Otte kroner koster det nu for et skide brev! Hva' gir du!! Otte skide kroner! Det er jo røveri i åbent dagslys! Jeg husker en anden tid for længe siden, hvor man kunne sende et postkort for en lavere takst end et brev i kuvert kostede. Dengang skabte det en vældig kreativitet, blandt nærigpinde (inklusiv undertegnede), som ville spare et par øre og med ultra små og gnidrede bogstaver kradsede så meget tekst ned på sådan et kort for at spare brevtaksten. Ak ja, dèt fik Pestdanmark også sat en stopper for. Otte kroner!!! Jeg vil slutte her, mine øjne og stakkel hjerne kan vist ikke klare mere lys fra datamaten. I stedet vil jeg drikke kaffe og prøve (iført solbriller) at se om hovedet i det mindste kan holde til en film. Jeg mangler anden halvdel af BURIAL GROUND, så den blir det nok. Nu får jeg jo også snart (forhåbentligt! Man ved sgu aldrig med det forpulede postvæsen!) den uklippede japanske udgave, med masser af ekstra scener (4 sekunder). xD


9 comments:

 1. I gamle dage kunne flyttekort også bruges til små private meddelelser!

  ReplyDelete
 2. Uden at man skulle flytte? Det er da vist forbigået min opmærksomhed!

  ReplyDelete
 3. Haha, det har jeg nu ikke testet. Men jeg er da sluppet fra at skrive personlige beskeder i bunden af flyttekortet - flyttede en del gange i 90erne. Det var svjh først senere, at der kom en note på kortet om at personlige beskeder ville udløse portokrav.

  ReplyDelete
 4. Jeg kan godt huske den note dér!

  ReplyDelete
 5. Velkommen tilbage!

  Ja, jeg har desværre fået en kronisk ryglidelse, hvilket forhindrer mig i at skrive så meget, som jeg har lyst til, ligesom jeg heller ikke kommer så meget i videobutikkerne mere.

  Men jeg vil anbefale noget frysetørret kaffe.

  ReplyDelete
 6. Tak tak.

  Og det var fa'me da noget øv, hva'r! Nu kender jeg jo ikke detaljerne, men du havde problemer med ryggen i forvejen, så det her er da vældig trist. Håber dog alligevel, at du kan klare noget af det, omend i mindre grad. Både Henrik (den anden) og jeg kender også til besværlige og hæmmende skavanker, desværre.

  ReplyDelete
 7. Ja, jeg er i alle tilfælde glad for at der er noget der hedder Amazon. Nu har jeg lige opdaget de kan skaffe 'Ormenes nat' på VHS. Desværre koster den en million, men er nok et gensyn værd.

  ReplyDelete
 8. Skal du ha' den på VHS? Den amk. dvd koster ikke mange basører, hverken på Amazon UK eller Play.com.

  ReplyDelete
 9. Du har ret. Jeg var åbentbart ikke helt vågen, sidst jeg besøgte Amazon.

  ReplyDelete