Thursday, 25 August 2011

SS-UP-DATE

[Nyhedsbrev oprindeligt sendt til køberne af STAY SICK! magazine / ingen udgivelsesdato men omkring 2002/03]SS-UP-DATE:
AARRGGHH...
Så er det en realitet:
STAY SICK! NR. 4 ER ENDELIG UDE!!!
Halvandet år har det taget, men nu er Stay Sick! her endelig igen!!! Denne gang større og bedre end nogensinde før (hvilket jo egentligt burde være en umulighed, eftersom de tre foregående numre var perfekte, but still!!).
Hele sommeren 2002 var lang, efteråret ubehagelig vindomsuset, vinteren isnende kold og foråret og forsommeren lang, lang og atter lang...
...nej, livet er ikke mange sure sild værd uden et nyt Stay Sick!, men NU kan du altså godt lægge grædekluden væk, efter mange forsinkelser er det nye nummer endelig klar. Og hvilken motherfucker af et mega-filmblad, det er denne gang:
128 sider!!!
Med andre ord: Det største danske filmfanzine nogensinde!!!
Der er store features på MÅnebase Alpha, italienske Robin Hood-film, Skæbnefortællinger og vi har nye sektioner med om blaxploitationfilm og tyrkiske trashfilm!!! Hong Kong-filmene er tilbage og det samme er true crime, splatterfilm for begyndere og doku-film-sektionerne!!
Endvidere har vi et stort interview med MICHAEL POREL, den danske bagmand af mange AIP-film (bl.a. Foxy Brown, Frogs og Count Yorga!!) og så bringer vi et interview med Rune T. Kidde som ellers ikke giver interviews om tegneserier!! Og og og ... og der er meget mere, se bl.a. Stay Sick!-skribenternes Top 13 over favoritfilm!!!
I løbet af de halvandet år der er gået siden sidste nummer er der kommet andre filmblade på den danske scene, MEN Stay Sick! er tilbage og beviser KLART, at vi er Dan... Skandinaviens bedste filmblad!!!
Men hvorfor sidder du her endnu? Hvorfor er du ikke på vej ned til postkassen i fuldt firspring med en kuvert indeholdende en rund 50'er (jeps, prisen er denne gang 50 kr. modsat de sædvanlige 30, men 128 sider koster uheldigvis lidt extra!!).
Bestil lige her med det samme!!!
Send 50 kr. (i kontanter) til:
Stay Sick!
c/o Jack Jensen
[adresse slettet i denne blogudgave, men den gamle poste restante-adresse er sgu alligevel også nedlagt for længe siden!]

No comments:

Post a Comment