Thursday, 25 August 2011

STAY SICK! NEWSLETTER #5

[Nyhedsbrev oprindeligt sendt til køberne af STAY SICK! magazine / ingen udgivelsesdato, men omkring 2002/03]STAY SICK! NEWSLETTER #5
NYHEDSBREV #5 TIL STAY SICK!'S LÆSERE:

Kære Stay Sick!-læser!
Nu er det henved 3 uger siden, det nye nr. 4 af Stay Sick! udkom og jeg bemærker, at indtil flere af jer endnu ikke har bestilt bladet! Hvad er meningen! Tror I, jeg gør det her for sjov eler hva'!! Her slider og slæber man i det og så er der folk, som... hm, ja ok, jeg skal undlade at nævne nogen navne her, denne gang, men altså folk, der endnu ikke har taget sig sammen og bestilt!! De ved naturligvis godt selv, hvem de er og jeg er sikker på, at de undgår menneskelig kontakt i disse dage: Jeg mener, hvem vil være ham "der endnu ikke har købt SS! #4 - det store udvidede nummer"!! Nej, vel!
Anyway, smøg til side, hvis du endnu ikke har investeret i #4, så er du altså gået glip af en morderlig masse: Tonsvis af anmeldelser af coole psykotroniske film, lange artikler om Månebase Alpha, Michael Porel - danskeren der tog til USA og arbejdede for Roger Corman, Rune T. Kidde - Danmarks bedste tegner der ellers aldrig taler om tegneserier, underlige og coole film fra Asien, underlige og coole film fra Tyrkiet, en dejlig artikel om Guinness og alt muligt andet, ikke mindst de seneste sensationer fra den danske film-kollektår-scene!! Der er brevkasse (et af bladets sensationer er et indlæg fra ingen anden end Infernos gamle redaktør, der endelig fortæller om de skrækkelige, forfærdelige og morbide baggrunde for Infernos død!!). Og vi har fanzine-anmeldelser (som bl.a. har fået Erwin N. Wulff til at fråde i raseri over anmeldelsen af hans præpubertære skoleblad Bathos, ha ha) og meget andet!
128 sider til kun 50 kr. (det samme som en bedre kebab koster!!), så hva' med at bestille denne fabelagtige udgave med det samme? SS! #4 er det største nummer af et dansk filmfanzine nogensinde, et zine der bliver ved med at overraske !! Bestil i dag!!
50 kr. til den sædvanlige adresse:
Stay Sick!
c/o Jack Jensen
[adresse slettet i denne blogudgave]

No comments:

Post a Comment