Monday, 7 May 2012

"JOHN CARTER - MENNESKE PÅ MARS" - Hva' fa'en skal man vælge: Marvels gamle 12 hæfter eller den nye computerfilm?


Med alle de gamle film, man altid hænger i, er det nemt at overse, det der sker lige nu og her! Og det er rent faktisk først i dag, at jeg finder ud af, at der edderrøgme er blevet lavet en filmatisering af den gamle JOHN CARTER - MENNESKE PÅ MARS-tegneserie, som udkom for længe siden i 12 blade fra Williams Forlag (jeg købte dem alle og læste dem ud i een køre, så vidt jeg husker, men har aldrig gen-besøgt dem. Måske skulle jeg finde dem frem (forhåbentligt er der ikke gået støvlus i!). Men altså, ny film, får snart premiere i Danmark. [EDIT: læs Sørens bemærkning i kommentarfeltet!] Her er et par trailere. Den første er afdæmpet og vi ser bl.a. en del af John Carters liv på Jorden, den er sikkert lavet før alt CGI-lortet blev færdigt, og i trailer nr. 2 får den hele armen.


ARMY OF DARKNESS?? JASON AND THE ARGONAUTS???


PS: Og hvis nogen skulle undre sig over, at jeg i overskriften kalder filmen en "computerfilm", så skyldes det udelukkende, at den slags CGI-fyldte film i min bog er COMPUTERFILM!

4 comments:

 1. Får snart premiere? JOHN CARTER landede i de danske biografer den 8. marts, så den kører næppe så mange steder længere ... og så er filmen nok strengt taget en filmatisering af bøgerne, der så siden blev til en tegneserie.

  ReplyDelete
 2. Tak, Søren. Der kan du bare se, hvor lidt jeg følger med i det nye stads, ARGH! Haha.

  Jeg vidste nu godt, at det oprindelige oplæg var en bog af Tarzans forfatter, men jeg ville køre indlægget på, at jeg havde læst bladene i sin tid. ^_^

  Og man behøver naturligvis ikke kun enten at læse bladene eller se filmen, som jeg så filosofisk spørger, man kan jo gøre begge dele (og jeg vil da bestemt checke dvd'en på et tidspunkt).

  ReplyDelete
 3. Bøgerne kan i øvrigt hentes på Project Gutenberg her.

  ReplyDelete