Thursday, 3 May 2012

PestDanmark slår til igen!

Så var den gal igen! Jeg bestilte en kasse med 100 dvd-medier fra Nordtyskland. Selskabet sender pakken fra Danmark d.17 April og via tracking-nummeret kan jeg se, at den allerede samme dag ankommer til postomdelings-terminalen i København. Og så... ikke mere. I følge hjemmesiden sker der bare ikke mere. Så i sidste uge ringede jeg endelig til hovedkontoret og ikke overraskende kunne postdamen i telefonen oplyse mig, at hun... heller ikke kunne se at den skulle være kommet videre. "Du må gå ned og snakke med dem, der hvor du bor" sagde hun. Forslaget gik på, at man nok bare ikke kunne se, at den var ankommet. Hmmm, joh, det er jo en mulighed, tænkte jeg, men så vidt jeg har forstået det, så er det ellers hele MENINGEN med at betale for at få sin pakke sendt med et tracking-nummer at man kan følge den hele vejen!

Endvidere, selvom den skulle ryge ud af systemet, så burde jeg få besked alligevel, da det var en pakke uden omdeling; Det betyder, at postvæsenet skal sende et brev til modtageren, om at der er kommet en pakke. Men altså, ikke alene var min pakke røget ud af systemet, men jeg modtog sgu heller ikke noget brev fra det lokale postkontoret. Da jeg så i dag spurgte efter pakken på nævnte lokale posthus, så... var den der! "Det var godt, du kom og hentede den, for den ville være røget retur efter i morgen", som postdamen informerede mig.

Nogen forklaring på, hvordan de kunne nosse i det BÅDE med tracking-nummeret og "Der er kommet en pakke til dig"-postkortet, fik jeg selvklart ikke. Det mest sørgelige af det hele er næsten, at på trods af denne lidet pålidelige servicering fra PostDanmark, så er de alligevel de bedste til at bringe post ud. Jeg har absolut INGEN tillid til diverse lorte-kurerfirmaer og pakkevognmænd.

3 comments:

  1. Jeg har nogle andre problemer med posten, idet jeg er gået over til pakkeflex, og derfor ikke skal rende på posthuset længere, ligesom jeg heller ikke behøver at være hjemme for at få mine pakker, men før i tiden oplevede jeg også problemet med de manglende sedler, så det er ikke kun dig posten driller, selvom du ganske vist er hårdere ramt end de fleste.

    ReplyDelete
  2. Pakkeflex? Hmm, det var måske noget at overveje.

    ReplyDelete
  3. Med pakkeflex er man nødt til at stole på, at naboerne ikke er nogle kedelige tyveknægte. De største af mine pakker bliver bare stillet udenfor døren, og så kan jeg jo bare håbe på, at de nu også er der, når jeg kommer hjem.

    ReplyDelete