Sunday, 23 January 2011

Count Dracula's Great Love

aka Draculas Great Love (på kassetten)/Dracula's Virgin Lovers/Cemetery Girls
ORG.-TITEL: El Gran Amor del Conde Dracula
Spanien 1972
DIR: Javier Aguirre (ikke "Aquirre" som der står på kassetten)
LæNGDE: 79 min. (kassetten siger "ca. 1½ times horror ").
VIDEO INFO: full-screen, dubbed til engelsk, overspillet fra en visse steder ret slidt master, overførslen til video meget dårlig en del steder gennem filmen og med underlige støvsugeragtige brummetoner 2 steder + en kort hyletone!!!
DISTRO: Sunrise tapes (Holland)
FORHANDLER I DK: www.absurd-online
CAST: Paul Naschy (aka Jacinto Molina), Haydée Politoff, Rossana Yanni, Mirta Miller, Vic Winner (aka Victor Alcazar), Ingrid Garbo, Julio Peña, Alvaro de Luna, José M. Martin, Susan Latur

En hestekarret befinder sig i noget, der ligner en middel-europæisk skov i 1800-tallet. Hjulet er røget af, en hest har trampet på kusken og dræbt ham. Passagererne, fire kvinder og en mand, begynder at gå af sted op mod et forladt sanatorium. Sådan begynder Count Dracula's Great Love (som den hedder inde på selve filmen - på kassetten hedder den blot Dracula's Great Love) og hvis det lyder som begyndelsen til en typisk gotisk vampyr horrorfilm, så er det ikke helt forkert; det èr det nemlig! Filmen er instrueret af Javier Aguirre, der lavede èn anden film med Paul Naschy - endda samme år - nemlig den fantastiske og meget blodige (hvis ellers man får fat på den rigtige udgave!!) The Hunchback of the Morgue (se rev andetsteds).Bogen The Encyclopaedia of Horror Movies ('86-udgaven) nævner at filmen er udsendt i to udgaver, der løber henholdsvis 91 og 83 min. Med video'en hurtigere hastighed kan man formode, at Sunrise-udgaven er identisk med den nævnte, korte 83 minuttersudgave og altså dermed ikke er komplet. Men samme udgave står dog osse som uklippet i kataloget fra Cult Video i Holland. Så hvorvidt der her er tale om en forkortet version eller ej... tja???

No comments:

Post a Comment