Sunday, 23 January 2011

Wavelength

WAVELENGTH / Hjernebølger
Spectrum/PolyGram
87 min.
fullscreen
Cherie Currie, Robert Carradine (ikke David!)
dir: Mike Gray
Tangerine Dream
Xtro-trailer

Robert Carradine spiller en falleret folkrock-musiker, der møder en dulle, spillet af Cherie Currie (fra pigegruppen The Runaways). Han bor i en lille hytte oppe i bjergene over Hollywood. En nat begynder Cherie at hører underlige lyde (rent faktisk har man bare optaget nogen skide delfiner, der piber). De finder ud af, at det drejer sig om nogen slemme militærfolk, der holder nogen stakkels rumvæsener fanget i et stort underjordisk militærkompleks fra krigens tid. Rumvæsenerne spilles af nogen skallede børn. Vi befinder os i kliché-land så det basker.
Du kan sgu næsten selv gætte dig til resten; Sammen med en flink eneboer fra ørkenen og nogen indianere (eller mexikanere, eskimoer, eller hva' fanden de nu var) stikker Cherie og Robert af med de flinke rumvæsener og kører ud i ørkenen. Der ude dukker de fremmedes moderrumskib op og... ja, jeg siger ikke, hvorvidt de slemme soldater får fat på dem eller det ender lykkeligt, eller om helten får heltinden i enden (ha ha), det er osse virkelig svært at gætte. Og i øvrigt, efter 87 minutter med denne møgdynge af en lortefilm, så var det ikk' lissom om at det ragede mig overhovedet! Hold da kæft for en stinker!!!
På coveret til filmen er noget, der hed "Video Week," citeret for at skulle have kaldt filmen for den "Bedste science fiction i lange tider". Enten så har PolyGram selv fundet på dét citat eller osse var anmelderen hos "Video Week" stærkt retarderet. WAVELENGTH er noget af det værste lort, jeg har set længe.
Bagsiden af coveret lover i øvrigt også, at David Carradine er med, men det er nu altså godt nok brormand Robert Carradine, der er med. Ikke at det ville have hjulpet stort, hvis David havde været med. Det bedste ved båndet er faktisk, at der efter filmen er en trailer til den underholdende og blodige XTRO!
Det var Heine Sørensen, der fandt båndet til mig, og han fortalte, at der her virkelig var tale om et sjældent bånd. Ja, det ka' sgu godt være - and so fucking what! Nogle gamle exrentals har det bare BEDST med at forsvinde helt ud i glemslen. Og WAVELENGTH er bestemt en af dem!!!
Der findes dem, der finder film og musik interessant, når blot det er sjældent. Sådan er det ikke i Stay Sick!

No comments:

Post a Comment