Saturday, 7 May 2011

Dårlig moral på Samlersind

For musikinteresserede lad mig venligst henlede opmærksomheden på Henriks fine (men kedelige) indlæg på Samlersind-bloggen i dag. Pas dog på med at drikke kaffe under gennemlæsning, den kan nemt gå i den hale gals.

Tuesday, 3 May 2011

Endelig nyt NYARLATHOTEP efter 6 år

Efter en pause på 6 år er Thomas Winther tilbage med et nyt nummer af H.P. Lovecraft-fanzinet Nyarlathotep (#4). Nr. 3 udkom helt tilbage i 2005 og jeg var så småt begyndt at spekulerer over, om der mon nogensinde ville komme noget nyt fra Thomas Winthers hånd. Men redaktøren skrev jo som bekendt i et tidligere nummer (det første vist nok), at der kun ville udkomme noget, når han rent faktisk havde materiale nok. Ingen udgivelser for udgivelsernes egen skyld! Nyarlathotep har jo tidligere dækket både film og litteratur-stof, men det ser ikke ud til, at der er film med denne gang - medmindre det bare ikke er nævnt i Thomas' omtale på hjemmesiden:

Inhold:
Innsmouth – Tegneserie af Tom Kristensen baseret på historien ”The Shadow over Innsmouth”. En forsmag kan ses på Toms blog.
Ny dansk overnaturlig horrorlitteratur – en gennemgang af ny dansk skrevet horrorlitteratur.
Den udstødte – oversættelse af Lovecraft-novellen ”The Outsider”, oversat af Dan Ponce.


Pris: 30 kr. + porto. Bladet kan bestilles via hjemmesiden og de gamle numre kan stadig købes (#3 kan også downloades gratis, men jeg vil helt klart anbefale, at man køber den rigtige udgave!).

Monday, 2 May 2011

o_O


Tørrer sig i røven?