Friday, 18 March 2011

Uploads fra "Omkring en Sort Sol - et portræt af Sods" (1984)

Nummeret "Television Sect" (bemærk DR's forkerte onscreen-titel *Television Set*!). Den eneste video i filmen, der modsat de andre ikke var blevet lavet specielt til dokumentarfilmen

En eller anden har uploadet nogle af musikvideoerne fra dokumentarfilmen OMKRING EN SORT SOL - ET PORTRÆT AF SODS!! Det er ret fedt, må jeg sige. Jeg troede sgu, at jeg var den eneste, der optog filmen dengang tilbage i 1984 og som stadig havde båndet, men her er altså en anden gut, der også har den. Herligt!

Det er samme person, som også har uploadet den udgave af Sort Sol liveoptagelsen fra TV-programmet "Beat Box", som jeg postede fornyligt (og som også er i meget bedre kvalitet, end den jeg selv har uploadet for længe siden). Jeg har kun lavet kopier til tre andre SS-entusiaster i tidens løb, men billedkvaliteten af disse uploads er betydeligt bedre end mit slidte Betamax-bånd, så der må jo være én person mere derude, der har filmen.

Jeg har kommenteret optagelserne via kommentarfeltet under et par af videoerne, men vedkommende føler tilsyneladende ikke nogen dybere trang til at kommunikere med "den anden" person, der også optog filmen dengang, jeg har i alt fald ikke fået nogen respons (jeg kan dog se, at han HAR læst det, da jeg i et af kommentarfelterne gjorde opmærksom på, at han havde listet et forkert nummer ifm. liveoptagelsen. Nu har han rettet til de rigtige numre, omend stavet forkert, LMAO). Oh well, det er sgu osse lige meget, det er bare fedt, at i alt fald NOGET af filmen nu kan ses på YouTube. :D

Hvis du vil læse mere om doku'en, så bragte jeg tidligere et mindre indlæg om den her.

"Stuck to my Gun"

"Abyss" optaget live i Ungdomshuset

Thursday, 17 March 2011

"Ja for helvede, The Party Animal er fantastisk! Der går ikke en eneste dag i mit liv uden at jeg tænker på den film eller snakker om den!"Som det vil være den faste læser bekendt, finder jeg fra tid til anden coole exrentals, men de fleste af dem køber jeg efterhånden fra andre samlere. Det er snart længe siden, jeg har fundet interessante exrentals i en "rigtig" byttebix, men i dag fandt jeg sgu en mindre stak hos Røde Kors i skodbyen Korsør (så luk dog den væskende pestbyld af en by!!!).

De coole titler:

ET DRAMA I DYBET (THE TREASURE SEEKERS), med: Elke Sommer, Stuart Whitman (fra Irish, desværre ikke i den lille "kassettebånds-kassette")
THE NINJA MASTER
THE RETURN OF THE NINJA MASTER aka The Ninja Master 3
BEASTS aka BJØRNEN
THE DRIVER


- og "posefyldet", som jeg tog, fordi "de er jo gamle og sjældne" og for at fylde posen:

THE PARTY ANIMAL
THE IMPOSTER (Juno Media)
MANDETUR (MDC video)
MIG & MIN SUFFLØR


- Da jeg smed THE PARTY ANIMAL i video'en gik det op for mig, at et Uncut forum-medlem skrev om den i september sidste år og skrev, at den er MEGET underholdende. Jeg tror vist nærmest, han tilbad den film som en anden afgud, så det skal fa'me blive interessant at se den!

"Pondo Sinatra" i Uncut forum:
Ja for helvede, The Party Animal er fantastisk! Der går ikke en eneste dag i mit liv uden at jeg tænker på den film eller snakker om den!
Mit yndlings VHS-bånd i min samling. Fandt den ved et tilfælde en regnvejrs dag på Jagtvej i Accord, og den ændrede mit liv. Jeg har vist den til i hvert fald 20 drenge igennem tiden, og næsten dem alle har senere sagt at det var en dag de aldrig vil glemme.

Her er scenen hvor pedellen Elbow (spillet af Jerry Jones fra Dolemite) underviser Pondo.

De to bånd THE NINJA MASTER og THE RETURN OF THE NINJA MASTER skulle iø vise sig at være to afsnit fra TV-serien The Master med Lee Van Cleef fra 1984. Serien løb over 13 afsnit og et hurtigt Google-check oplyser, at kun de to første afsnit er udkommet på rigtig DVD. Bånd 2 indeholder altså et uudgivent afsnit (altså uudgivent på DVD naturligvis, det er jo i sagens natur udgivet, LOL). Hele serien findes dog på bootleg-DVD og kan bl.a. fås fra iOffer til 60-70 kr.

Om The Master er god? Tja, jeg checkede de første 10 min. af første afsnit og hvis det er en *god* ninja-film/serie, man vil have, så er det nok ikke The Master, man skal lede efter! Tre ninjaer skal ved nattetide angribe Lee Van Cleef, som selv er ninja. Da han hører dem uden for døren, trækker han sit sværd halvejs op af skeden med et højlydt sccchhhhtt, haha. Ikke særlig ninja-agtigt; de plejer gerne at være LYDLØSE. Og da de tre onde ninja'er sniger sig ind ad døren rammer den ene af dem en LAMPE! (instruktøren var åbenbart fra Roger Corman-skolen: "Bliv ved, bliv ved, det er der ikke nogen der bemærker, vi optager det KUN EEN GANG!!").

Hele herligheden kostede mig iø 30 kr. xDAngreb fra...

Jeg bestilte i dag to nye bogreoler til exrentals og andet habengut. Er oppe på 9 nu og behøver sikkert flere, arggh. Det er et levende mareridt. Jeg vågner badet i sved og ved bare, at jeg (igen) har haft onde drømme, at bogreolerne vågner til live, hvorefter de tænder fakler og finder høtyve frem og jager mig gennem de lange tunneller af videobånd i mit hjem, medens de messer "Han er færdig med at overfylde os! Dræb! Slagt! Hærg!"!!! Åhh, vanviddet lurer.