Wednesday 19 August 2009

Bananen - skræl den før din nabo

I går, da jeg lige skulle se, om jeg kunne finde frem til nogen oplysninger om Helle Michaelsen, den danske "skuespillerinde" (og jeg bruger betegnelsen løst), som var med i Mats Helges store mesterværk RUSSIAN NINJA (ude på dansk video som Russian Terminator), fandt jeg frem til lidt info om to andre film, hun var med i.

I Danmark var hun med i to film, som begge har det til fælles, at de ikke er til at opdrive og at de skulle være ufatteligt dårlige. Men som bekendt hylder og ærer vi jo trash på denne side af filmrækværket, så det er helt i orden. Endnu en ting, der er fælles for dem er, at ingen af dem er ude på DVD og endvidere at de kun er udkommet på lejevideo (og i dag er rigtig sjældne og går for høje summer).

De to film er ELVIS HANSEN EN SAMFUNDSHJÆLPER OG BANANEN SKRÆL DEN FØR DIN NABO. Desværre ejer jeg ikke nogen af dem. Heine Sørensen havde iø en kæreste, der var med i BANANEN.

Jeg har ikke kunnet finde klip fra ELVIS, men her er to fantastiske bidder fra BANANEN:





BANANEN SKRÆL DEN FØR DIN NABO blev instrueret af Regner Graasten og det blev måske meget sigende den eneste film, han har instrueret. xD

Hvis nogen ligger inde med de to film, skal de være velkomne til at tænke på undertegnede i form at en dvdr (eller ligefrem et originalbånd!!).


EDIT: AvatarDK fra Uncut.dk informerede mig, at ELVIS også er ude på købevideo. Det blir den desværre bare ikke nemmere at finde af den grund, da dén video også er sjælden. :/

EDIT 8/10/09: Takket være et flinkt Uncut-medlem, så er jeg nu i besiddelse af ELVIS HANSEN.