Saturday, 9 July 2016

Mexikanske brydere, gustne zombier, stærk woodoo, dybe slangebid, en morderske med sort magi, og dejlig beatmusik!!!


Hva' zatan ska' man lave, når regnen høvler ned udenfor, man har glemt at købe ind, og det eneste familiemedlem, som man troede kunne være ens redningsmand, i stedet vælger at tage røven på en godt og grundigt??? Tja, man kunne jo gøre som far her, bestille en halvkold pizza, hælde den i skideskuret sammen med slatten lemonade, og smække en stærk film om en mexikansk badutspringer i lange underbukser på, som ind imellem fake brydekampe tager til Haiti for at klare nogle ikke særlig detaljerede paragraffer og ender op med at kæmpe mod zombiemænd (som jo oprindeligt netop kom fra denne gamle, franske djævleø, før en mand ved navn Romero stjal idéen), skønne fruentimmere, der kaster sig i grams blandt den sorte magis kræfter, vederstyggelige hugorme, nederdrægtige klatretyve (med hugorme), stærke woodoo-scener (!!!) og dansescener med negerbasser så beskidte (mest fordi de ligger og vrider sig på jorden det halve af tiden), at man ikke kan blive andet end i godt humør.

 SANTO CONTRA LA MAGIA NEGRA (aka Santo vs. Black Magic) er lavet af den tyskfødte instruktør Alfredo B. Crevenna i Mexiko i 1972, og har stor underholdningsværdi! Jeg har glemt, hvor fanden jeg købte min dvd, men der er tale om en mexikansk udgivelse, som heldigvis har engelske undertekster.

Sunday, 3 July 2016

Obskuriøst til overmål


I denne sene nattetime er det på tide at kundgøre for den søvnige læser, at jeg i dag modtog det spritnye nummer af redaktør og udgiver Henrik Larsens popkulturtidsskrift "Obskuriøst" #16, der nu kører på 15. årgang. Og som om det ikke var nok, modtog jeg også det lige så friske Obskuriøst Nyhedsbrev #7 direkte fra trykkepresserne. Og som om DET ikke var nok, var der endvidere et dejligt Obskuriøst billag vedlagt (endda med fotografi af yours truly). Bladet ser herligt ud og Henriks eksperiment med at lave et "old-skool" fanzine (klippe-klistre, håndskrive og stjæle fra aviser og magasiner) er blevet til et vældig fint resultat. Tak til redaktøren. Jeg har iø modtaget en advanced copy i sort/hvid. Jeg er slet ikke så sikker på, at det bliver bedre i farve. Gammeldaws klippe/klistre-zines skal lissom være i s/h.