Wednesday, 23 November 2011

Det var fandens!At stemningen var præget af situationen på redaktionen i dag kunne bestemt mærkes! Da jeg således gav den ansvarlige redaktør mit julemateriale, hvor han gennemså billedmaterialet samtidig med at han kopierede det, kommenterede han det ikke med et eneste kvæk. End ikke dette screen-grab fra den obskure mexikanske julefilm SANTA CLAUS fra 1959!! o_O
Normalt ville den slags ellers altid have fået en kommentar med!

Jeg håber sgu ikke de opdager det på redaktionen!

Ja altså, at jeg var kommet til at stille mine ene par Converse-gummisko omvendt i morges (således at den højre står til venstre for den venstre og omvendt!). Den slags skal man ikke gøre, det bringer ubalance i universet. Sagen var den, at jeg bare havde smidt dem på gulvet, da jeg tog dem af i går, og de var landet sådan helt tilfældigt.

Og for at gøre værre endnu værre, så var det endda ikke de rigtige Converse-sko, men mine Converse-kopi-sko fra Lidl! Dumt, Jack, virkelig dumt! Jeg vidste det godt, da jeg gik hjemmefra og da jeg kom hen på avisen kunne jeg også godt se, at der allerede var blevet rykket ved aksen, som al eksistens hviler på! "Er det kolleger eller tidligere kolleger?" sagde et redaktionsmedlem til redaktionen fra Skælskør-avisen! Hva' fa'en skal det betyde, tænkte jeg, men øjeblikket efter fik jeg beskeden: Sleske bestyrelsesmedlemmer fra Berlingske havde slået en deal af med Fanden ned i porten og solgt de ærede sjæle fra de fem lokalaviser, som holder til på den redaktion, hvor jeg (næsten) arbejder. Solgt dem til Sjællandske!

Avisen jeg (næsten) arbejder på, Ugeavisen Slagelse, skal nu lægges sammen med annonceavisen Ugenyt. Det kan næsten ikke blive værre. Ugenyt svarer til det rene Aldi i avisverden. Lige som med skoene fra Lidl ligner de lidt det rigtige, men det er tydeligt for enhver, at de ikke er en rigtig avis, men blot en dårlig klon. Og mit job (som ikke helt er et rigtigt job) kan jeg godt vinke farvel til. Jeg havde ellers i ånden set, at de ville ansætte mig ved periodens udløb og lade mig redigere en af skodaviserne (Korsør Posten!). Fandens!

Nå, men om ikke andet lovede min redaktør, at min artikel om gamle biografer nok skal blive trykt, før han flytter med Sorø-avisen til (sjovt nok) Sorø. Det sker i næste uge, så der er sådan set kun een chance for at få trykt lortet, nemlig i næste uge. Hvad der derimod sker med mine lange features om Slagelse Filmklub og "Obskuriøse julefilm"-serien står hen i det uvisse. Jeg håber sgu ikke, de opdager det med de sko og at det hele er min skyld. Satan og helvede!Member-X's forslag til mit nye job! Det med de grædende krapyler er sikkert meget rigtigt. Jeg har sgu allerede ondt i hovedet.

Monday, 21 November 2011

Underholdende psykotronisk perle - tåbelig omslagstekst

"Et jule-rumeventyr for hele familien", "Julemanden bringer julen til Mars" - kunne man ikke finde på en mere ligegyldig omslagstekst!


Jeg har tidligere anmeldt den fantastiske psykotroniske film SANTA CLAUS CONQUERS THE MARTIANS i et nummer af STAY SICK! og nu skal jeg igen til at anmelde den til noget et-eller-andet. Første gang, jeg så SANTA, havde jeg optaget den fra DR2, da de viste den for 6-7 år siden under titlen "Da julemanden indtog Mars". Her i aften var det via AWE's coole DVD-udgivelse. Ja altså "coole" alene af den årsag, at jeg synes, det er helt fantastisk, at sådan en psykotronisk perle er udkommet på dansk DVD! Stor tak til AWE!!

At DVD'en så er fuldstændig barebone er så en anden sag. Man undrer sig over, at der ikke engang kunne blive plads på disken til en skide trailer! (den findes skam, den kan nemlig ses på YouTube!). Ja, end ikke det trailershow, som loves på omslaget, kunne det blive til. Da DVD'en udkom var det ikke så fandens længe efter, at det omtalte nummer af STAY SICK! var kommet og det ærgrede mig dengang (og gør stadig), at man overhovedet ikke havde gjort noget ud af at sælge filmen til danskerne, som den psykotronisk godbid, den vitterligt er. Eller man kunne have kaldt den et trash-mesterværk eller en underholdende "dårlig film", eller hvilken term, man nu kunne finde på; Alt andet end at omtale den som en skide almindelig, hyggelig "julefilm for hele familien".

Hvis der er noget SANTA CLAUS CONQUERS THE MARTIANS ikke er, så er det sat'me *almindelig*. Det kan godt være, at folk og fæ, som de er flest, ikke aner en kæft om "psykotroniske" film, men så er man sgu nødt til at opdrage dem! Man skal lære dem at opdage de storslåede kvaliteter en film som SANTA har! Og hvis en Jacob Baskoban kan få lov til at ævle om "dårlige" film i een uendelighed både i TV-avisen og på TV2's morgenprogrammer, så ville det nok ikke have været helt dumt, hvis AWE havde lavet et omslag, der står mål til den "dårlige" (men kanon underholdende) film, som findes på disken. Jeg synes, det slatne DVD-omslag er mere fejlslået end fejlslået, og hvis de flinke folk hos AWE, de herrer Schmidt og Eriksen, engang skulle finde på at genudsende dette psykotroniske mesterværk, vil jeg forslå at man skriver en ny omslagstekst. ^_^

Men kritikken til trods, så vil jeg bestemt anbefale AWE's DVD, som flere steder kan erhverves for en 20-30 kroner.


Trailer:
Ond robot angriber små børn-scene: