Tuesday, 29 November 2011

Kloakrotten fra undergrunden der kom op på første salLæs artiklen her.

Yeps, så er det netop i dag blevet en realitet; Min længe ventede biograf-artikel er endelig blevet trykt! Kanon! Det er selvfølgelig ikke helt så fedt, som at få sine ting trykt i et fotokopieret, snottet fanzine med sorte klatter, der skal gøre det ud for billeder, men hva' fa'en, så har jeg i det mindste prøvet at få trykt mine ting i en stor avis.

Okay, måske en "lille" avis i forhold til landsdækkende aviser, men "stor" i forhold til de 200 ex mine egne blade udkommer i, haha!! Og... nåh jah... så lille er det nu alligevel heller ikke; takket være det skønne internet kan man jo læse avisen fra Nordkap til de fjerneste egne i Orienten! Og det samme kan du!Med hensyn til selve artiklen: Nogle af læserne vil muligvis bemærke fraværet af de lige dele havnearbejdersprog og 1970'er slangudtryk, som ellers ofte præger STAY SICK!, men... ahm... jeg tænkte, at et pænt provinsblad nok ikke var klar til en rigtig skribent for fuld udblæsning - og man skal jo heller ikke grave hullet dybere, end at man kan komme op igen.

Jeg har her posted begge siderne fra avisen, men jeg vil på det kraftigste anbefale, at du går ind og læser dem i online-avisen i stedet, da de scans, jeg kunne lave, ikke er særlig gode. Kvaliteten af opløsningen er meget bedre i online-udgaven. Den ligger lige her (den er helt gratis og man skal ikke logge sig ind). Artiklen ligger på side 36 og 50.