Saturday, 5 January 2013

cdon.dk er på dansk - stivheden... den er svensk

De er flinke hos cdon og har vældig gode tilbud, men den svenske stivhed fornægter sig ikke. LOL. Jeg bestilte nogle film fra dem og selvom jeg normalt betaler med det samme via kreditkortet, så gik der kludder i den, så jeg fik et girokort i stedet. Jeg var som sædvanligt langsom til at få betalt og modtog en rykker. Jeg betaler så rykkeren (lige lovlig sent måske, men betalt blev den), men modtager alligevel en advarsel om inkasso, da de ikke har modtaget pengene. Men jeg har jo betalt, så jeg betaler ikke de 100 kr., som de vil have for sende en inkassoadvarsel. Man kunne have forstillet sig, at eftersom de har fået BÅDE den oprindelig betaling OG de 100 kr. til rykkergebyret, så ville det være fint. Men nej, i dag modtager jeg så endnu en advarsel om inkasso. De VIL fanderme ha' deres 100 kr. for at sende en advarsel om inkasso, selvom de har fået pengene for filmene og rykkergebyret. Jeg undrer mig faktisk over, at de ikke tillægger endnu 100 kr. for at sende advarsel nr. 2.
LMAO.

PS: Og jo, før flere konstaterer det indlysende, jeg kunne bare have betalt til tiden! Jeg kom for sent hver dag uden undtagelse i anden klasse (uden undtagelse!) og det ser ikke ud til at det bliver bedre nu. Sådan er det bare. Jeg betaler også altid biblioteksbøder! Alt sammen, fordi jeg liige skal strække den til det sidste øjeblik og helst lidt over. Haha.

Thursday, 3 January 2013

Arkivarens dilemma

Jeg har en masse (næsten alle) episoder af TV2-filmprogrammet FILMKANYLEN på vhs. Da jeg i sin tid optog udsendelserne, optog jeg også fra tid til anden Danmark Radios BOGART på samme bånd. Det vil sige, udsendelserne er altså blandet. Jeg har nu fundet stakken af gamle videobånd frem og har tænkt mig at overspille dem til dvdr, men her kommer arkivarens (eller nørdens) dilemma ind; Bør man lægge de to udsendelser ned på forskellige dvdr'er eller følge den oprindelige optagelsesrække? Strengt taget bør man naturligvis holde hver titel for sig, men bevarer man den oprindelige (blandede) rækkefølge, kan man se udsendelserne efter hinanden og ofte sammenligne de to programmers forskellige synsvinkler. Hmm. It's hard to be a nissemand - or a (lidt for) nørdet arkivar.