Wednesday, 29 February 2012

stay sick på den dårlige måde

En ultra hurtig update: Siden torsdag har jeg befundet mig i det velkendte migrænehelvede. Torsdag til lørdag med pauser og fra lørdag nat 100 procent smertehelvede. Når der alligevel er indlæg indtil lørdag skyldes det at jeg ofte gambler med helbredet og alligevel logger på på trods af smerterne. dumt. Jeg beklager at jeg ikke ahr kunnet svare jer der forventer reply via sms, email, pm, tlf. Jeg skal nok vende tilbage til jer, når det går bedre. Jeg har end ikke half computeren åbnet siden lørdag, da det skarpe lys fra skærmen ikke er til at tage (omend det er nedtonet til allerneddpmpeste niveau og iført solbriller. for nognel af mine læsere vil dette være bekendt. allerede nu er det på tide at slå fra igen. Håber dog det snart går bdre.

Sunday, 26 February 2012

Dagens postudveksling med postetatens import"service"afdeling

Med de ågerkarlegebyrer PestDK er så flinke at lægge på alting, ikke mindst stafgebyret på 160 kroner (!!!), når man er så landsfjendsk at bestille (for over 80 kr) fra ikke-EU-lande, så burde man vel for fa'en kunne forvente, at de kunne gøre tingene bare nogenlunde ordentligt. Åbenbart ikke.


Kære Postdanmark,

Jeg sender her ordrebekræftelsen på den "dvd", som jeg har købt fra "Singapore".

Jeg var ærligt talt lidt i vildrede mht. jeres brev og kunne ikke komme på, at jeg skulle have købt 1 dvd fra Singapore, som I skriver. Derimod har jeg bestilt 4 video-cd'er fra Hongkong.

Som det fremgår af nedenestående er den samlede pris for de 4 cd'er HK$ 92, som svarer til ca. DKK 66.

mvh
Jack Jensen