Saturday, 30 July 2011

EXRENTAL-FUND: nul og nix. MØGBILLIGE CD'ER: Jeps!Jeg var på det store indendørs marked i Næstved i dag (dette var før tidligere omtalte tordenflue-angreb!), som heldigvis netop i dag genåbnede. Ejeren forlod desværre denne dimension for nyligt, og jeg frygtede, at markedet ville lukke helt. Men efter at have været lukket et par måneder, mens sagen kørte i Skifteretten, lukkede nye ejere heldigvis i dag dørene op igen.

Jeg havde håbet, at de ville havde brugt tiden til at trawle landet tyndt efter gamle exrental-kassetter, som de forskellige boder så kunne deles om at sælge, men desværre lader det til, at nutidens kræmmere ikke deler undertegnedes definition af, hvad vil gøre et godt marked. Jeg fandt dog et par småting; fire billige CD'er (10 kr per stk), Hank Williams: "Country Sessions", Iron Maiden: "The Final Frontier" (skulle vistnok tilhøre en af de fæle decompression-udgivelser, som HENRIK LARSEN har raset mod på Samlersind), R.E.M.: "Out of Time", og CV Jørgensen: "Sjælland". Så kom ikke her og sig, at min musiksmag har skyklapper på!

Jeg fandt også et vældig laset eksemplar af SERIE MAGASINET nr. 60 fra 1970 (til 2 kr! Hvornår fa'en har du sidst købt noget, der kostede TO kroner!!), hvori TONNY LÜTZER på brevkassens to sider kommer med nogle af de lettere sarkastiske bemærkninger til de uskyldige læsere, som han blev så kendt for, høhø. Bl.a. skriver en stakkels læser, at han håber at vinde i den konkurrence, som kørte i bladet, hvortil Lützer svarer, at den går ikke, for hans adresse er ikke fuldstændig og så er det ikke nemt at sende præmien. Haha. En anden læser skriver, at han ikke håber, der vil komme flere episoder af serien "Gakgakgade 13", hvortil redaktøren svarer, at nu har han lige købt flere og de vil blive proppet i bladet hele det næste år. Det er sgu trist, at der ikke findes danske tegneserieblade mere (endsige redaktører som Tonny Lützer). Jeg fik iø også en ny papirspose. ^-^

...


SATANS!!!!!! TORDENFLUER ALLE VEGNE!!! SATAN OG HELVEDE!!!!! De er alle vegne, på mine ben, bag mine ører, på min pande, på mine klunker, LORT I KARRY, JEG BLIR SINDSSYG!!! >_< Jeg ka sgu mærke de kraver op i min røv!! Hva satan er det her for noget pis!! Shiiiiiittt!!! AAARRRRGGGHHHH!!!!

Thursday, 28 July 2011

Første udkast...

Jeg skrev for nyligt denne indledning til en anmeldelse, men nu ved jeg sgu ikke...

Lad os starte med at aflive den misforståels, som en del af jer tilsyneladende føler en ubærlig trang til at gentage i det uendelig: Nej, [REC] hedder ikke REC!! Titlen skal skrives [REC], satanedeme!!! Hvis jeg havde en femøre for hver gang, jeg har set en pedantisk lalle-anmelder i sin fordrukne evnesvage forvirring kalde [REC] for REC, så ville jeg fanden-edderrøgme havde en satans masse femører! De kantede paranteser er en del af titlen. Så forstå det dog, for fanden! HVOR SVÆRT KAN DET VÆRE!!!
Nå, det var den her film, vi skulle snakke om *siger skribenten og skuler gustent på læseren*.


For vred?

LMAO.