Saturday, 10 September 2011

8 års søgen slutter her!!!!!!!!!!!!!!!Du godeste!!! Jeg har ledt efter SATANS YNGEL (aka The Redeemer) siden 2003, da jeg fandt Video Internationals plakat for filmen på Filmmessen i Kbh (se billederne her) og i dag har jeg endelig fundet den på et loppemarked i skodbyen Korsør!!! Argh. Og så fandt jeg sgu også lige THE SLAYER, også fra VI, og nogle andre lækkerier, blandet andet de mega sjældne STRIKE COMMANDO 2 (Bruno Matteis store mesterværk!), THE FIGHTING FIST OF SHANGAI JOE (som jeg har haft een gang før, men da byttede jeg den væk til Nils Markvardsen), og, ahm, Ilona Staller (alias Cicciolina) -filmen I RACCONTI SENSUALI DI CICCIOLINA!!! For en gangs skyld ønskede jeg ikke død over Korsør denne eftermiddag!!!


Thursday, 8 September 2011

Når hjernen er for lækker


Jeg er squ nødt til at poste Sørensens hjerne her på bloggen! Eller rettere hans hjerne-fødselsdagskage!! Virkelig knæhøj karse*, må man sige!!*Af hensyn til yngre læsere skulle jeg måske lige oversætte dette slang fra 70'erne, som betyder: "Ej, hvor sejt". LOLZ

Tuesday, 6 September 2011

Sacrebleu!!!

Og så oplevede man også lige at blive smidt ud af det lokale indkøbscenter. o_O

Hvorfor fa'en må man ikke tage sin cykel med ind?! >_<

‎"Tænk hvis alle jo gjorde det", som den intelligente vagt pointerede. Jo-jo, men alle og enhver GØR det jo ikke. Faktisk har jeg aldrig set nogen gøre det. Trist at danske regler og dem, der opretholder dem, skal være så fandens stive.Min fætter er iø panser og han siger også, at der skal være plads til at være lempelig. Man behøver ikke holde sig 100% til det skrevne (lov)ord (nåh-jah, det var også ham, der, efter at min moster havde fået en pakeringsbøde af en pakeringsvagt, sagde, at næste gang skulle hun holde ulovligt i stedet for. Pakeringsvagter har jo ikke hjemmel til at straffe folk, der holder ulovligt (udenfor pakeringsbåse) og politiet har ikke tid til at rende og stikke bøder ud til folk, der holder på fortorvet. LMAO).
PS: Et indlæg af denne kaliber skal jo have et billede og da jeg ikke lige havde et af mig med cyklen, bringer jeg her et andet et, som jeg udelukkende har valgt, fordi min racercykel ligner den på billedet.

Sunday, 4 September 2011

Hvad man dog ikke finder i postkassen...


Sådan gir man fingeren til butikker, der ikke vil sælge til kunder i Danmark!!! *smider sig på sengen og ler hysterisk*


Og indholdet: Charles Bukowskis "Women", som ikke overraskende hedder "Kvinder" i sin danske oversættelse. Jeg har haft den danske udgave i årevis, men har altid gerne villet have den originale udgave. Denne udgivelse kostede lidt mere end to andre udgaver, som Bookdepository også havde, men omslaget på denne her er mere cool, synes jeg. Og så er tegningen iø lavet af Bukowski selv.