Saturday, 10 November 2012

Teaser til dansk Herschell Gordon Lewis-inspireret splatterfilmEDIT (5.5.2021): Fedt! Så er den trailer også væk! Jeg er ærlig talt ved at være godt træt af, at folk lukker deres YouTube-kanaler eller/og gør deres gamle videoer "private". Jeg er begyndt at kopiere alle trailere, som skal bruges her på bloggen, således at jeg bare kan uploade dem selv. Desværre linkes der stadig til 17000 videoer her på bloggen, som er uploadet af andre folk, og som hele tiden forsvinder. It's a losing battle. Nu kan jeg ikke engang finde et andet uploade af GROTESK-teaseren og kopiere. Usch!!

 Gamle læsere af denne blog vil uden tvivl huske mit 4 år gamle indlæg om den danske undergrundsfilm Planet Holocaust, som var ved at blive lavet. Nu fire år senere er der så netop kommet en teaser-trailer og filmen har skiftet titel til GROTESK. Check traileren med det samme! Filmen handler om en ond alien, der kommer til Jorden og dræber løs (det var i alt fald plottet for fire år siden). Det ser bestemt fedt ud, og H.G. Lewis-stilen med blodige dukker, der skal gøre det ud for massakrerede mennesker ser skøn, skøn ud. Man genkender flere folk fra den danske filmsamlerscene, bl.a. er det Jørgen Gjerstrup (som mangen en kunde har købt film af i Video Netto), der løber gennem nogle hække, og jeg mener, det er Kim fra Rock Uglen i bilen. Jeg har ladet mig fortælle, at udgivelsen er planlagt til første halvdel af 2013. Filmen er instrueret af Amdi-Peter, som også stod bag DEN INTERGALAKTISKE GENVEJ, som jeg tidligere har posted her på bloggen.

Så ankom Bruce Lee og de 30 andre

I mit forrige indlæg skrev jeg om min seneste bestilling fra CDON og i forgårs ankom pakken så. Alle 30 DVD'er fra AWE og Bruce Lee-boksen. Nice! Her lige et par scans af hele herligheden. Og nej, det er ikke, fordi jeg har brugt 3000+ kroner på dem; de var på tilbud til 3 for 99 kr. De 30 DVD'er blev altså sølle 990 kr.


Tuesday, 6 November 2012

Så er Bruce Lee på vej hjem

For 3-4 måneder siden så jeg i den lokale TK Musikmarked, at On-Air havde udsendt en samleboks med alle deres fem Bruce Lee-dvd'er. Boksen kostede vist nok 100 kr. og jeg ville egentligt gerne ha den, men tænkte, jeg kunne snuppe den næste gang. Jeg havde godt nok nogle af filmene i On-Airs udgaver, men for det første var jeg ikke helt sikker på, om jeg havde alle fem, og for det andet var nogle af mine udgaver på vhs og jeg ville gerne ha dem på dvd (jeg samler vhs for samlingens skyld, men jeg køber dvd for billedkvalitetens skyld!). Men som det så ofte før er gået, så lod jeg boksen stå, idet jeg tænkte det sædvanlige; at jeg kunne købe den næste gang. Så gik der et par måneder og næste gang var boksen bare væk! Og da jeg bad dem om at bestille den hjem, var svaret, at den var udsolgt i alle deres afdelinger! Argh. Så var gode dyr rådne! Jeg søgte den på nettet, men helt uden held, og jeg må sande, at det, som Henrik Larsen havde sagt for nyligt om dvd'er fra billigselskaberne, var sandt, nemlig at de nu helt er ved at forsvinde og at det går stærkt! Men så fik jeg et tip om, at CDON havde AWE-dvd'er på tilbud igen (3 for 99 kr.) og da jeg alligevel skulle checke efter dem, faldet det mig ind, at jeg havde glemt at undersøge hos CDON for Bruce Lee-boksen og fanderme om ikke de havde den. Godt nok med svensk omslag (og muligvis alternative omslag til de enkelte dvd'er), men så var den til gengæld nedsat til sølle 50 kr.!!! Jeg snuppede den med det samme (og 30 AWE-dvd'er, haha). Det er sgu ret cool.
Den danske biograf-trailer til KARATENÆVER AF STÅL (The Big Boss). Tak til Diabolik for uploadet.