Friday, 2 October 2009

Zombie-selvpromovering

[VHS/original fullscreen/Danish audio/no subs]

Danmark, 2002
Instruktører: Kasper Mårbjerg & Martin Forsbom.
Musik: Tue Sick
Medvirkende: Jack J, Heine Sørensen, Amdi-Peter, + more deadbeats.

Udsendt på VHS, men forlængst udgået. Ligger ikke på YouTube og kan nu kun købes fra eders ærbødige på dvd-r (se detaljer på min "It's Grim Up North Publishing"-blog).

EDIT: hele filmen ligger nu på YouTube. Se de tre links til højre her på siden. Man kan dog stadig bestille DVD-R'en, hvis man vil have filmen i bedre kvalitet.

Check Uncut.dk for review her og interview med instruktørerne her.

[Yup, yours truly on a bad hair day]


[Amdi-Peter, instruktør af den kommende splatter monster film PLANET HOLOCAUST]

[Mere Jack J]

[Zombie]

[flere zombier]De fleste af jer har nok forlængst set disse billeder, men da jeg prøver at samle alle mine billeder fra tiden med Stay Sick! på denne blog, så er de her endnu en gang. De er fra amatørfilmen RÅDDEN KÆRLIGHED, som jeg var med i for fem år siden. Thure Munkholm anmeldte den til Uncut her og der er et interview med instruktørerne her. Den er kun udsendt på en VHS, som forlængst er udsolgt (det øverste billede er videocoveret), og kan nu kun fås fra undertegnede på dvd-r.

Thursday, 1 October 2009

Masters of horrorWoo-hoo! jeg købte hele sæson 1 af Masters of horror-serien i går i TP Musikmarked og hurra for det! Serien består af 13 afsnit, fordelt på lisså mange dvd'er, og udsendt enkeltvis og senere samlet i to bokse. Det er boks-udgaverne, jeg har købt. Så vidt jeg husker, kostede enkelt-dvd'erne 100 kr. per stk., da de udkom, så de 100,- som TP ska ha pr. boks, er jo bestemt til at leve med! Man sparer altså 1100 kroner! Herligt. Mindre herligt er det til gengæld, at videoselskabet bag den danske udgivelse, Mis. Label, ikke har udsendt serien i kronologisk rækkefølge. Hvis så i det mindste boks #1 havde indeholdt seriens første 6 afsnit, men nej, de er rodet sammen i een pærevælling! Hvorfor kan danske videoselskaber bare ikke finde ud af det!! Og hvorfor er kommentarsporerne fra de amerikanske dvd'er ikke taget med!!!??? Æv!!! Men billige, det var de og hurra for det!

Tuesday, 29 September 2009

Damn teenagers!

Julia, det kan du sgu da ikke mene!!

For saddan da!!! LOL.