Thursday, 30 August 2012

Det er sgu noget lort at bo i et provinshul!

Jeg opdagede i går, at den lokale TP Musikmarked-butik netop er lukket! Sådan noget pis! Så er den nærmeste afdeling i Roskilde og hvem gider tage til Roskilde med mindre man skal til festival! Her i skodbyen var TP den eneste gode videobutik og nu er der bare en Fona tilbage - som jo lissom ikke rigtig har noget med en "god" videobutik at gøre! (det er som sagt en almindelig afdeling, ikke en Fona2000) Jeg køber godt nok det meste på nettet nutildags, men TP har jo ofte mange rigtig gode tilbud på danske udgivelser (se fx mit indlæg om Helgenen for nogle uger siden). Æv.

EDIT: Nu er HELE kæden sgu lukket!!!!! Nyheden kommer via Gaffa.

EDIT nr. 2: Den gamle kæde lukker helt, men tre butikker i Kbh og Roskilde fortsætter under nyt navn, og der kommer en webbutik til! Også denne nyhed kommer via Gaffa. Tak til Mads for linket.

Wednesday, 29 August 2012

Den uendelige historie ... om Postdanmarks storhed


I dag er det tirsdag. Torsdag før sidste torsdag sendte CDON i Sverige en pakke til mig med den komplette SOPRANOS-boks. Med lidt held kunne jeg have fået den om lørdagen, eller senest først på ugen den følgende uge. I går, altså 8-10 dage efter at den burde være ankommet, var den stadig ikke kommet. Nede på postkontoret tog det en postmedarbejder mellem 20 og 30 sekunder at hente pakken på deres lager. Argh!!! Endnu en gang oplever man, at postbuddet ikke har gidet gøre sig besvær med at smide en seddel i ens postkasse om en ankommen pakke.

Nå, men nu er den her i det mindste og hurra for det!! På et tip fra et Uncut forum-medlem (tak Nicolai) kunne jeg købe boksen fra CDON.DK til sølle 278 kr. (minus rabat fra et rabat-link og inkl. porto). 278 kroner!! Dét er fa'me billigt. Jeg tror, jeg gav omkring the dobbelte for den bootleg-boks, jeg købte fra Kina for 4-5 år siden. Og den manglede det meste af ekstramaterialet inkl. kommentarspor for at der skulle være plads på DVD-R-skiverne.