Saturday, 13 April 2019

Critters bider mand i sofa

Jeg genså CRITTERS torsdag nat efter mange år. På dansk sell-thru video (forfærdelig overførsel, der lignede en 3.-gangskopi og i fullscreen og virkelig dårlig oversættelse). Fabelagtig film, men det er svært ikke at råbe grimme skældsord af den 100% irriterende moder).

Fredag nat og samtidig mens andre sad i en sikkert overfyldt, ildelugtende sal (ved Blodig Weekend horrorfilmfestivalen, som kører disse dage, og som blev en tand for besværlig at komme frem til fra min del af provinsen, eftersom DSB i flere uger har sporarbejde med deraf flere timers forsinkelse pga. togbusser osv) og ved siden af ubehøvlede, ukendte mennesker, så sad jeg i den private grindhouse-video-biograf og nød samme film. Mick Garris' underholdende CRITTERS 2.

Udgaven i privaten var heldigvis på et slidt sell-thru-bånd, i beskåret fullscreen og med lortedårlige undertekster. Argh! Men jeg var underholdt.

Bagefter satte jeg den Cirio H. Santiago-producerede SPYDER (1988) på, men vågnede ved, at en mand snorkede. Det gik op for mig, at det var mig selv - og gik i seng. Endnu en successaften i videobiografen.