Tuesday, 5 January 2010

Andreas Schnaas' tyske splatter-trilogi VIOLENT SHIT endelig på DVD med tekster!Whoo-hoo!! Andreas Schnaas tre tyske undergrunds- (eller "amatør" om man vil) splatterfilm VIOLENT SHIT 1-3 er endelig kommet i en herlig boksudgave!!

Alle tre film var sådan set tilgængelige i en tysk boks i forvejen ("tilgængelig" hvis man da ellers ku' finde den! Den er efterhånden ret sjælden), men den store forskel er, at denne udgave har engelske undertekster! Endvidere er der også en hel del herlig ekstramateriale, bl.a. kommentarspor fra Andreas Schnaas og indtil flere andre... øh, ting (haha). Jeg skal ikke forsøge at overbevise nogen om, at dette er store (endsige "gode") film, men er man rigtig splatterfreak og behøver man ikke nødvendigvis kedelige ingredienser i de film, man ynder, såsom plot, tilnærmelsesvis nogenlunde skuespil, eller overbevisende dialog, men er man tilfreds med blod, blod og atter blod, afrevne arme og ben og ellers splatter i lange baner, så vil man absolut elske VIOLENT SHIT-filmene!!!

Andreas Schnaas er en splatterfilmfan, der i 1989 med et par venner besluttede at lave sin egen amatør-splatterfilm hjemme i mors baghave og nabolaget med et billigt kamera, og siden har Schnass ikke kigget sig tilbage. Selv opdagede jeg ham, da UK fanzinet In The Flesh bragte et interview i ca. 1990/91 med en af gutterne (ikke Schnaas, men så vidt jeg husker hans "producer") i forbindelse med deres anden af deres film, nemlig ZOMBIE '90, der blev lavet mellem VIOLENT SHIT 1 og 2. Desværre har VS aldrig været tilgængelig med engelske tekster før og VS 2 & 3 har heller aldrig været ude med tekster på DVD (3'eren findes på amk DVD med engelsk dub og begge er ude på gammel tysk VHS med undertekster, hvoraf jeg selv har et originalbånd med 2'eren og en gammel andengenerationskopi af 3'eren!!). Men nu, altså NU, er alle tre blevet tilgængelige i en tysk DVD-boks med en svinesæk ekstramateriale og undertekster!! Herligt!!!

Jeg har straks bestilt den fra D&T-butikken i Østrig. Pris: 30 euro + porto. Den er trykt i 999 ex. Men selv hvis du sku' være så uheldig, at den er udsolgt, når du får lommepenge/bistandsunderstøttelse/SU/løn, så bare tag det roligt. Jeg ved fra højeste sted (hø), at der også kommer en boks med alle tre film fra Synapse i USA i løbet af året. Problemet med den slags forannonceringer er bare, at i disse så kritisk økonomiske tider, er det faktum, at visse planlagte udgivelser alligevel aldrig ser dagens lys. Og set i lyset af dén TRUSSEL ville jeg ikke risikere noget, men bestilte den tyske med det samme. Yeeahhh!!!

Her er en Bag kameraet-film om VIOLENT SHIT 3:Nåh ja, og så er der forresten osse lige denher, som gerne sku' komme senere i år. xD xD xD

Monday, 4 January 2010

Norsk rape/revenge, danske zombier

For nyligt skrev jeg lidt om denne norske splatterfilm på den engelske del af denne blog og på Uncut.dk's forum, men interessen kan tilsyneladende ligge på et meget lille sted blandt danske horrorfans (personligt hælder jeg dog mere til, at danske horrorfans af den ene eller anden uforklarlige grund har adopteret de medvirkende fra "Fiskerne"s trang til ekstrem tavshed), og end ikke filmens instruktør var synderligt interesseret, da jeg på det norske forum Skrekkfilm.com gjorde ham opmærksom på mit blogindlæg, hahaha. Selv ikke da jeg delvist oversatte en favorabel hollandsk anmeldelse af filmen kunne det fremmane det mindste kny. Underligt! :/ Okay, nu er det naturligvis ikke for at få hæder og ære, at man skriver om diverse ting og sager, faktisk er jeg ligeglad hvad folk måtte mene, men man ka' godt undre sig alligevel. Hvis det var mig, der havde lavet en film, ville jeg sgu være glad for interesse om mit projekt. Oh well, JEG synes i alt fald, det er spændende med en ny skandinavisk splatterfilm. xD.
Jeg sendte AWE-bagmand Jan Schmidt en mail og spurgte, om der også kommer en dansk udgave af DVD'en, men Jan svarer, at det er en ren norsk udgivelse. Heller ikke fra selskabet tror man altså på interesse i Danmark. Trist, hvis det er tilfældet, at "fans" hellere bare vil se SAW del 43. Anyway, alle interesserede i Danmark (dvs. jeg selv og halvnordmanden Morbid Angel fra Uncuts forum, LOL) kan bestille HORA fra Cdon.dk, når den kommer. Hvorvidt den også vil kunne købes fra den anden AWE-bagmand (og Absurd-redaktør) Kenneth Eriksens butik Absurd-online.dk, vidste Jan ikke, men mon dog ikke.

Og check iø også Sørens blog ud i dag, hvor han skriver om en ny kommende dansk zombiefilm; OPSTANDELSEN. Yay! Spiffy!!

Sunday, 3 January 2010

awe's THE LAST SHARK dvd

Jeg har nu to gange set AWE's dvd-udgave af THE LAST SHARK (aka The Last Jaws/L'Ultimo Squalo) og lyden på den dvd er da under al kritik!! For det første lyder lydsporet, som om det er optaget gennem en dør, og for det andet er det så lavt på dvd'en, at man er nødt til at skrue næsten helt op for lyden på fjernsynet, og alligevel er det visse steder svært at høre, hvad der bliver sagt. Faktisk lyder det ofte, som om det er dårligt optaget og at dialogen knapnok er kommet med på båndet! No kidding! Jeg er godt klar over, at AWE naturligvis ikke kunne lægge et bedre lydspor på, end det der nu engang findes, men man kunne have checket lydniveauet og endvidere kunne have smækket det italienske lydspor på også ville have hjulpet en del. Jeg tvivler på, at det ville have kostet mere. På den italienske dvd-udgave af Brono Matteis CRUEL JAWS er der både det engelske og italienske spor med og også her er det engelske ret dårligt (optaget gennem samme dør velsagtens) og her er originalsporet meget bedre.

Jeg surfede rundt på de danske filmsites, men kun på et enkelt blev der refereret til at lyden ikke var "optimal". Hvorfor denne mangel på kritik? Er man bange for ikke at få flere gratis anmeldereksemplarer? Selv ikke på det gamle Sleazehound kommenterede man det, men skrev i stedet:

Enzo G. Castellaris L'Ultimo squalo er udgivet i Danmark af Another World Entertainment, og vanen tro er den fyldt med en masse guf. Filmen står flot, selvom billedet er en smule uldent nogle steder, og lyden er ganske glimrende.


"Og lyden er ganske glimrende"?? Nej, gu fanden er den da ej "glimrende", den er herredårlig!!

"Fyldt med guf"?? Der er ikke engang en trailer for filmen. Ikke et eneste interview. Udelukkende trailers som reklame for selskabets andre udgivelser og noget læsemateriale. Pffft!!

Der skal naturligvis ikke herske tvivl om, at jeg er rigtig, rigtig glad for at der er et selskab som Another World Entertainment, der udgiver en film som THE LAST SHARK på det danske marked!!!

Og så i særdeleshed, når der før den skandinaviske DVD ikke fandtes en udgave med engelsk dub (dvs. på DVD; den fandtes naturligvis på VHS). Og det er derfor desto mere ærgerligt, at det er så skidt en udgivelse. Billedet er flot. Den er i det rigtige format. Og coveret er rigtig flot, og reklameteksten med at den er forbudt i USA er morsom. Lyden er bare noget lort og det ødelægger oplevelsen!

Jeg har her til aften bestilt den italienske dvd fra, øh, Italien. Jeg har tænkt mig at begynde på aftenskole til næste vinter og lære italiensk. Om 5-6 år vil jeg have lært nok til at kunne lægge undertekster på dvd'en så jeg kan se den ordentligt. Tag den, AWE! IN YOUR FACE!!!