Thursday, 24 January 2013

Ny blog: "Nyt fra Vestfronten"


Endnu en ny blog har set dagens lys og endnu engang er der (heldigvis) tale om en niche-blog. For nyligt præsenterede jeg Søren Jacobsens nye western-blog, RYGENDE REVOLVERE, og her er Niels Hansens krigsfilms-blog NYT FRA VESTFRONTEN.

Danmark har jo allerede een blog, der skriver om krigserter, men forskellen er, at hvor den første stort set udelukkende interesserer sig for B-film, som forgår i Vietnam og som er filmet på Filippinerne, så er Niels' blog dedikeret til Anden Verdenskrig. Med de få posteringer, der allerede er oppe nu, er det vist klart for enhver, at det er noget nemmere at samle på krigsfilm om Anden Verdenskrig!

Flotte dvd- og blu-ray-udgaver af filmene modsat de usle, gamle, slidte, sjældne (og megadyre!) videobånd fra Grækenland eller Japan, vi er nødt til at opstøve ovre på DA VIETNAMKRIGEN RASEDE... PÅ FILIPPINERNE. Haha. Niels er iø en af de sure mænd, der står bag De Gnavne Filmnørders podcast. Held og lykke med bloggen, Niels.

Sunday, 20 January 2013

Jack J's 70'ere: MCCLOUD


Den "hemmelige" serie, jeg nævnte i sidste indlæg, at jeg købte komplet fra cdon sammen med ZARENS KURÉR, er såmænd MCCLOUD!!! En serier, som jeg også sad og så i 70'erne, da den kørte på DR. Det var dengang faktisk een af de serier, jeg elskede mest (han var jo kowcoy!) og jeg har i årevis gerne ville gense den. Holder den, eller er den for kitch!? (og burde det være Søren, der skrev om den? Kan den gå for at være en western-serie???). Jeg huser stadig vagt at sidde og se første episode, da den rullede over skærmen. Jeg valgte, at skrive om den ovre i den engelske afdeling. Go here. ^_^