Thursday, 24 February 2011

Såh der fest i SS-bunkeren!Woo-hoo! Jeg har endelig fået fat på det amerikanske print af VILLA VENNELY (aka Copenhagen Call Girls) from Something Weird Video i USA!

Jeg har endnu ikke set hele filmen igennem, men har dog checket en del scener. Det er tydeligt, at printet er hentet direkte fra et rigtigt filmprint og ikke en videomaster ligesom den danske video. Billedet er knivskarpt modsat den danske videos typisk matte VHS-kvalitet (når mine scans ser lidt dårlige ud i den digitale afdeling, så skyldes det, at jeg bruger en dårlig (men gratis) screen grabber).

Men så til gengæld er det amk print ret slidt en del stedet, både mht ridser og frames, som mangler, så billedet hopper i det. Det er dog ikke så slemt, at det gør noget (med mindre man er en fanboy, der er FORMAT-fan fremfor FILM-fan!). Endvidere er billedet lidt mere mørkt end det danske, og titelsekvensen mangler! Og så er der naturligvis de engelske undertekster, der tydeligvis er oversat af en dansker!

De engelske vendinger er en hel del mere rå end de danske (check de første scans, hvor jeg gir et par eksempler) og nogle steder går det liiidt galt (check scannet med Basse på pille-pigens seng). LOL. Som man kan se på Something Weirds omslag, så er der tale om en DVD-R-udgivelse.

Kvaliteten er glimrende uden dog at være fantastisk. Desværre er denne DVD jo nok alligevel den bedste udgave, vi kommer til at se; Jeg gør mig bestemt ikke nogen forhåbninger om flotte officielle, restaurerede DVD-udgivelser, endsige officielle DVD-udgivelser overhovedet!
"Nå, var det en god forretning?""Han gav mig 1000,-""Okay, slip de 6!""Ingen diskussion!"

Basse laver mad.
"Ka' du så blive dernede, din slambert!!