Saturday, 6 February 2021

Dennis DERMODY præsenterer "8 FILMS TO DIE FOR"

Embed from Getty Images L-R: John Waters & Dennis Dermody

For et par år siden så jeg en dokumentarfilm om John Waters - eller en dok om en John Waters-film, whatever - og en af de mange personer i filmen var en af Johns venner, som livligt fortalte om seriemordere. Jeg bed ikke mærke i hans navn, men ved en tilfældighed faldt jeg igen over ham for nyligt. Han hedder Dennis Dermody og han anmelder film for Paper Magazine i USA. 

På YouTube ligger der en video, hvor han anmelder en håndfuld horrorfilm. Videoen har godt nok et 1-tal, men jeg tror vist, at det kun blev til den ene video. Eller osse er de andre slettet - eller ligger et andet sted end YouTube. Men hvorom alting er, så er Dennis Dermody lidt af en "character" og interessant/cool person ligesom hans ven, John Waters. 

I videoen præsenterer/anmelder han de syv første film fra den første "8 Films to die for"-festival, som blev afholdt i 2006. Festivalen er desværre for længst afgået ved døden (læs mere her). Men, hey, de døde har det jo med at komme tilbage igen. I alt fald når vi er i horrorland. 

De første syv film udkom i en dvd-boks for længe siden (film nr. 8 kom senere og er derfor - meget irriterende - ikke med i boxen). Jeg købte den for længe siden, men bortset fra film nr. 8 og een af de andre, så har de fået lov at stå og samle støv i velsagtens henved ti år!!! 

Nå, men på grund af Dennis Dermodys video fik jeg lyst til at gå i gang med filmene, og i går aftes fik jeg set den første: THE GRAVEDANCERS (Mike Mendez). Det slog mig, at det rent faktisk var dén ene af de syv, som jeg havde set i forvejen. Men det var så længe siden, at jeg stort set havde glemt det hele! Men det gjorde sgu ikke så meget. I Dennis' præsentation siger han, at THE GRAVEDANCERS er totalt god underholdning, og jeg må give ham ret. Var det nytænkning og stilskabende? Nej, men jeg var sgu underholdt til fulde!Kan klart anbefales.

Videoen med Dennis Dermody: