Friday, 9 October 2009

Åh Dennis

Jeg sku' lige finde et videobånd til at optage Simpsons på, mens jeg lavede aftensmad (nej, jeg optar normalt ikke på video mere, men jeg opdagede sgu lige i sidste øjeblik, at TV3+ ikke er indkodet på min DVD-optager. Hva' gir du!!!) og hev et tilfældigt videobånd ud af en af stakkene på gulvet (nej, de stakke er IKKE en joke, de eksisterer skam!! Høje, faretruende høje, med mystiske glemte indhold) og opdagede til min ubegrænsede glæde, at båndet bl.a. indeholdt et dokumentarprogram om Jürgensen, som jeg optog fra TV for år tilbage, og som jeg siden ikke har kunnet finde igen. Men nu har jeg det altså, woo-hoo!!

Programmet er ret cool, ikke mindst fordi det muligvis er det eneste, der er lavet om og med Dennis Jürgensen, eftersom han hader at være med til interviews og generel fokus på ham. Hvem ved, måske kommer der aldrig flere. Anyway, under programmet slog det mig, at selvom jeg i Stay Sick! nr. et-eller-andet rent faktisk bragte en artikel om DJ for mega-længe siden, så har jeg aldrig læst een eneste af hans bøger (og nej, det var klart nok ikke mig selv, der havde skrevet den artikel, men Thomas Winther, LOL).

Anyway, i programmet blev der nævnt en DJ-fanklub, der sjovt nok hedder "Dennis-klubben" (som kan findes her), hvor man kan købe hans bøger. Der var engang noget snak om, at hans splatterbog Kadavermarch skulle filmatiseres, men en stor, blodig zombiefilm lavet i Danmark? Den tror jeg sgu ikke på! :/
Nå, men jeg må jo hellere få bestilt et par bøger! :o)

Tuesday, 6 October 2009

De Dødes Tjern - pre-order

Lige en update om DE DØDES TJERN; Filmen kan nu forudbestilles hos den danske afdeling af Cdon i Sverige. Prisen er 139 dkr + 29 dkr til porto. Check den her. Den udkommer efter planen 14 oktober. Yay! Spiffy!!
Filmen er naturligvis på norsk, men da den er fra 1958, så er det et lettere stift norsk, der tales (lidt lissom i gamle FAR TIL FIRE-film), så det er ikke svært at forstå. Og iø så er der både norske og engelske undertekster. AWE burde faktisk udgive den i Danmark (ikke at jeg tror salget ville blive særlig stort, nutidens danskere gider sgu ikke se gamle gyserfilm fra 50'erne og da slet ikke fra Skandinavien. Trist, men sandt). Hvis du ikke har læst mine tidligere skriverier om filmen, så check linket her. DE DØDES TJERN er en af de bedste gyserfilm fra Skandinavien nogensinde og vi er et par stykket, der er rigtig glade for, at den nu endelig kommer på DVD. :o)

(click scans for bigger size)

EDIT 9. oktober: Jeg fik besked fra Cdon i dag at de netop har sendt dvd'en afsted til mig, altså 5 dage før den udkommer. Herligt!!!