Tuesday, 13 October 2009

ZOMBI 3-rod

I går var jeg så heldig at sikre en handel om Lucio Fulci/Bruno Matteis ZOMBI 3 med Cinehound headhound Miltos (læs om det her). Det er den japanske DVD, jeg endelig får fat i, og som jeg har ledt efter i efterhånden lang tid. Jeg har tidligere klandret AWE for at have udsendt en klippe-klistre-version på det danske marked, hvor der er splejset dele fra et videobånd ind i filmen for at skabe en uklippet udgave. Well, fint nok med intentionerne, men når den nu findes på uklippet DVD i Japan i en udgave, der er 100% taget fra et filmprint uden video-inserts, så burde det ikke have været helt umuligt for AWE-drengene at få fat i sådan en udgave også.

Ud over det, så hader jeg ikke overraskende den nye "danske" titel Zombie Hell on Earth, haha. Ohh, mein gott! Er der lige gået HELLRAISER i den eller hvad! Gnæk gnæk. Jan Schmidt har flere gange sagt, at der kun ville være 30 hardcore-samlere, der ville forstå det, hvis man udsendte den som ZOMBI 3 (fordi der på det danske marked ikke er hverken en Zombi 1 eller 2) og det kan der måske være noget om, men helt ærligt, ville det få dem til at lade være med at købe en ny zombie-DVD fra AWE? Næppe!

Nå, men da jeg så i går efter at have købt den japanske DVD lige skulle checke, hvad AWE havde skrevet om deres udgave, fik jeg mig (igen) et billigt grin. På deres hjemmeside kan man læse:


Originaltitel: Zombie Flesh Eaters 2 / Zombie 3

Zombie: Hell on Earth er den uofficielle sequel til Lucio Fulcis egen Rædslernes Grønne Ø. Sidstnævnte film kendes også som Zombi 2 og Zombie Flesh Eaters, hvorfor Zombie: Hell on Earth naturligvis også er kendt som Zombie 3 og Zombie Flesh Eaters 2.


Originaltitel??? Zombie Flesh Eaters 2??? Zombie 3??? Hahaha. Åh, min gud, jeg får mavekramper. I må fa'me holde op med det der, AWE! Jeg holder ikke til det, hahaha. Hør engang, Jan og Kenneth, det der er sgu da for amatøragtigt og langt ude! Originaltitlen på ZOMBI 3 er sgu da ikke Zombie Flesh Eaters 2!!! Det er en tosset alternativ-titel fra England. Og at den er udsendt et par steder i verden med et ekstra "e" i enden gør det ikke til originaltitlen. ;-)

Men tåbelighederne slutter ikke der; Gu' fanden er det da ej en u-officiel sequel til Lucio Fulcis Rædslernes Grønne Ø. Den film hedder nemlig som bekendt ZOMBI 2 på italiensk og ZOMBI 3 er sjovt nok den officielle sequel til foregængeren, hahaha. Sig mig, sidder I derinde og drikker stærk juleøl i arbejdstiden eller hvad???

Og for at det ikke skal være løgn, så står alt denne tågesnak også på bagsiden af DVD-omslaget!!!!! :-O

Nå, men jeg håber, I kan klare grineriet herfra. Jeg er naturligvis ikke et (helt) utaknemmeligt asen, der ikke er mega-glad for at I findes som selskab! Og jeg spilder heller ikke en eneste chance for at rose både selskabet eller jeres udgivelser. Jeg burde fa'me have løn for al den gratis reklame, jeg har ydet ovre på Dvdmaniacs og de talrige amerikanere, jeg har fået til at bestille bl.a. DVÆRGEN direkte fra Kenneths butik. Men okay, hvis jeg fik løn for det, ville det jo dårligt være "gratis" reklame. :/


Sunday, 11 October 2009

LEMORA'S FORBANDELSE (1973)

Så fik jeg endelig set Richard Blackburns LEMORA: A CHILD'S TALE OF THE SUPERNATURAL, som går under den danske titel Lemora's Forbandelse (og det er altså ikke mig, der ikke kan finde ud af, at vi normalt ikke bruger genitivapostrof på dansk; sådan står titlen på coveret!). Og hvilken fantastisk weirdo skrækfilm, det skulle vise sig at være! Patrick fra Tales of a Bearded Movie Aficionado har godt nok engang skrevet på min anden blog, at filmen er mega-kedelig, men den evigt berusede fjeld- og skægabe var heldigvis gået helt galt i byen med den film! Med mindre man absolut SKAL have sine film helt firkantede og regelrette og aldrig kunne finde på at tage på udflugt i den underlige skov, hvor David Lynch, Jim Jarmush og Moebius bor, så er jeg sikker på, at man vil finde, LEMORA er en stor nydelse. Det er sgu lige før, man blir nødt til at lægge sig efter endt filmkigning for at absorbere oplevelsen!

Kvinden, der spillede Lemora, Lesley Gilb, omkom desværre ved en automobilulykke tidligere i år.
Den danske videokassette er mega-sjælden og den engelske er uopdrivelig (og begge de to scans tilhører Hans-Jørn aka Diabolik), men den blev for nyligt udsendt på en flot DVD fra Synapse.

(se større coverstørrelse ved at klikke scannene)