Thursday, 18 April 2013

Sleaze pitten: DEN SIDSTE REJSE

Jeg så DEN SIDSTE REJSE med Finn Nørbygaard og Jacob Haugaard her i dag og den var sgu federe, end jeg ville ha' troet. Jeg købte den som del af et Blockbuster-tilbud (6 for en hund) og smed den i bunken til sidst. Den handler godt nok om venskabet mellem to fallerede entertainere, virkelighedens Finn og Jacob, men den glider heldigvis aldrig over i sur socialrealisme (os, der levede i de brune 70'ere, fik nok af dén slags dengang!). Og en film, hvori Finn Nørbygaard vælter sig i døde lig og motorsave og blod kan if. min bog ikke være helt dårlig. ^_^

Den danske dvd er det rene skod. Der er INTET ekstramateriale og ikke engang danske HoH-undertekster.

Jeg har iø ikke læst en skid om filmen og ved derfor heller ikke, om den blev en succes eller floppede i biograferne.

trailer:Først bragt i "Sleaze pitten"-anmelderafdelingen på facebook-siden for gruppen Sleaze' n' Horror.NB: Jeg er ved at tro, at danske dvd-selskaber er de dårligste i verden. Næsten alle udenlandske dvd'er har i det mindste en trailer med og gerne nogle interviews. Hos danske selskaber mener man ikke, at forbrugerne er interesseret i ekstramateriale.

Monday, 15 April 2013

Kunsten at rage til sig


Jeg var i Blockbuster forleden og fandt et par stakke film til 20 kr. stykket, og med seks for en hund. Om det så er gode film er jo så lige det. Men jeg tror nu nok, at alle titlerne, jeg slæbte med hjem, er fine nok. Og DROP DEAD FRED er et stort, stort emotionelt mesterværk. Jeg genså den i fredags og kan ikke huske, hvornår jeg sidst lå så flad af grin. Og det på trods af, at jeg har set den før (det er dog mindst 10 år siden på TV).

Jeg husker, at en dansk anmelder kynisk skrev, at Rik bare gentog sin rolle fra The Young Ones og mere spiseligt, fordi det skulle være til det amerikanske publikum. Det synes jeg nu ikke passer, men hva' fa'en, det har han jo lov at mene og vi ved jo, at anmeldere er jo nogle anale idioter (øhh, bortset fra fanzine-anmeldere, naturligvis).


NB: Nej, HK-dvd'en er ikke fra Blockbuster, men dddhouse.