Wednesday, 20 July 2011

Mere gammelt upubliceret stads fra SS's gamle pulterkammer


[klik på scannet for at se det i fuld størrelse]

Sunday, 17 July 2011

Politiet strejker / Self-Defense (1983) - trailerJeg håber, du fik set det kodyle trailer-bånd, jeg postede den anden dag; Panorama Video Nyt (Forår, 1986). En af filmene, som Poul Bundgaard præsenterede, var Politiet strejker, som man tydeligvis kunne se på printet hed Siege, men det var dog alligevel sin sag at lokalisere filmen, da den oprindeligt er udsendt under en anden titel (og lykkedes kun ved at jeg googlede den tag-line, der nævnes: "Today their cities, tomorrow yours"). Det skulle vise sig at dreje sig om den kanadiske film SELF-DEFENSE fra 1983.

Jeg bringer her en (ifølge uploaderen) sjælden trailer fra YouTube. Selve filmen er desværre ikke mindre sjælden; Den er ikke udsendt på DVD og selvom den er findes både på VHS i Amerika og England, er den amk video ikke sådan lige at støve op (der findes godt nok et par ex på Amazon.com, men de ligger i den dyre ende) og det engelske videobånd er i følge BBFC's hjemmeside stærkt klippet, så den skal bestemt undgås. Nå-ja, så er der selvfølgelig også det danske bånd, men det har jeg selvklart ikke. Er Diabolik Hans-Jørn i besiddelse af båndet? Ingen anelse! Jeg venter på svar, men det kan jo tage sin tid, nu hvor Danmarks biblo-støver/VHS-opsporer #1 har fået lejligheden invaderet af gale kvindelige Take That-fans! (ikke HJ's musik skulle jeg hilse og sige, haha). Et venligt dvdmaniacs-medlem i Kanada har dog straks tilbudt at sende et eksemplar. Yay!

Check traileren, den er knæhøj karse!! Det er trist, at der er så mange coole film, der bare ikke blir genudsendt. Jeg husker ellers at visse fans i starten af DVD's levealder fornemt proklamere, at "alting kommer på DVD". Det kan de altså godt sige til deres gamle bedstemor, det ka' være hun tror på det! >_<