Friday, 10 March 2017

80'er-action i det 21. århundrede

Vores gamle ven Dolph Lundgren i en direct-to-dvd-actionfilm fra 2008. Engelsksproget Wiki kalder den en amerikansk film, men det gør patriotiske amerikanere jo gerne, lige så snart en film har en amerikaner i hovedrollen (omend han er svensk) og handler om en amerikaner/amerikanske forhold. Filmen er dog en bulgarsk/tysk produktion med et plot skrevet på bagsiden af en tændstikæske. Og der var plads til, at manuskriptforfatteren også kunne grifle sin indkøbsliste ned. Haha.

Men det gør ikke så meget. Filmen er fyldt med det, vi vil have af en 80'er-action-wannabe-film fra nullerne, maskingeværvold, nærkampvold, kravle gennem tunneller, eksplosioner, biljagter, og en 20-årig babe til den 50-årige helt. Yay! - Og det gi'r DIRECT CONTACT os bestemt. Det er dejligt at se, at Dolph ikke er blevet en dag ældre de sidste 25 år. 

Den danske dvd er så skrabet, som det kan blive, der er sgu ikke engang en trailer med. Men om ikke andet er den tekstet af Bibi Huryn, hvilket betyder, det ikke er Netflix-undersættelser, man blir udsat for.