Wednesday, 8 April 2015

Rejsen til Glumsø - Claus Deleuran-udstilling

 I forgårs var jeg til en lille Claus Deleuran-udstilling i den glemte by Glumsø.

I Café Rejseladen kunne man se en del plakater og albums, som Deleuran har lavet i tidens løb, og kl. 16 blev hans tegnefilm EVENTYRET OM DEN VIDUNDERLIGE KARTOFFEL vist i Glumsø Biograf, som ligger få skridt fra Rejseladen.

Claus Deleurans søn, Anders Deleuran, udstiller iø sine malerier i salen ved siden af kafeen.

Det hele var meget hyggeligt, stemningen god og humøret højt. Vejret var også rigtig godt, så alt i alt en dejlig eftermiddag. Jeg må desværre indrømme, at jeg ikke ejer een eneste af Claus Deleurans udgivelser, ikke engang den legendariske "Rejsen til Saturn", men det kan man jo gøre noget ved [indsæt selv smiley med himmelvendte øjne]. Artiklen er fra Glumsø Ugeblad uge 14 (som kan læses online).

Hvis man ikke kender "Rejsen til Saturn" (dvs. Deleurans original-tegneserie, som en ven fortæller mig er meget bedre end animationsfilmen, der kom for nogle få år siden), så kan man checke Planet Pulps fine anmeldelse her.
Monday, 6 April 2015

Et sted i fortiden vandrer JACK J stadig rundt som en hvileløs zombie...Storhedsvanviddet råder (eller rådner) og jeg har netop uploadet mine egne scener fra den 13 år gamle danske zombiefilm RÅDDEN KÆRLIGHED (fra 2002) med en smule onscreen-info-tekst.

13 år, hey, RÅDDEN KÆRLIGHED er blevet en teenager!